Real podiže formu

Valencia stavila pod prtisak Madriđane, a onda se raspala i glatko izgubila

Nakon što su se pojavile određene sumnje može li Real u nastavku sezone držati korak s Barcelonom, prvi pravi ispit imali su u četvrtak protiv Valencije. Šišmiši su u prvom poluvremenu igrali dopadljivo, ali su u drugom nestali s terena.
Sport / Nogomet | 19. 06. 2020. u 01:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FCBN / Karim Benzema bio je prvo ime utakmice Real - Valencia

Valencia je u prvom poluvremenu postigla gol za 1:0, nakon što ih je prije toga spašavao vratar Cillessen, ali je pogodak poništen zbog zaleđa, nakon intervencije VAR-a.

U drugih 45 minuta na terenu je postojala samo jedna momčad - Real Madrid.

Real u 61. minuti zabio za 1:0. Strijelac Benzema, na asistenciju Hazarda, nagovijestio je dobar rezultat za Madriđane

Luka Modrić sjajno je proigrao Hazarda kroz sredinu, Belgijanac je pronašao Benzemu koji nije imao težak posao i domaćini su u prednosti.

Drugi gol za real u 75. minuti ima uistinu sjajnu priču u pozadini. Marco Asensio ušao je u igru umjesto Valverdea i zabio iz svog prvog dodira.

Ubacio je Mendy, a on isprve pogodio iz voleja. Gotovo godinu dana nije nastupao za Real zbog ozljede i ovo je bio njegov povratak. Uistinu filmska priča.

Asensiju je ovo bila prva utakmica nakon 330 dana, zbog teške ozljede u prošloj sezoni.

U 88. minuti prvo je Modrić izgubio loptu na svojoj polovini, ali ga je korigirao Casemiro.

Uslijedila je brza kontra Reala nakon sjajne dijagonale Kroosa, a završila je sjajnim primanjem i volejem Benzeme za 3:0, na asistenciju Asensija. Bio je to uistinu gol za nogometne sladokusce.

Gosti su utakmicu završili s devet igrača, jer je izravni crveni karton dobio mladi Lee Kang-In, a nakon toga ozlijedio se Francis Coquelin, nakon čega Valencia više nije imala pravo na zamjene.

Luka Modrić odigrao je čitavu utakmicu za Real i pokazao solidnu formu. Vidjelo se da igra Kraljevskog kluba ima protočnost kad Modrić i Kroos dobro funkcioniraju. A na ovoj utakmici je to bio slučaj.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close