Prisilni odmor

Vaha iz Pariza: U početku se na virus nije gledalo kao na nešto posebno

Rekao je kako je i u Maroku ''sve stalo'' iako je zdravstvena situacija bolja nego u Francuskoj.
Sport / Nogomet | 18. 04. 2020. u 20:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vaha u Parizu živi u izolaciji kao i svi mi, 67-godišnji nogometni stručnjak sad puno i ne razmišlja o nogometu kad je koronavirus sve zaustavio, piše zagrebačko izdanje Večernjeg lista.

''U Parizu je jako, jako složena situacija, rekao bih i dramatična, veliki su ti brojevi preminulih ljudi, onih koji su zaraženi. U početku se na traj virus nije ni ovdje gledalo kao na nešto posebno, mislilo se da je to samo malo jača gripa, a sada su posljedice katastrofične, ljudi umiru'', rekao je za Večernji list Vahid Halilhodžić.

''Prvi put sam u ovakvoj situaciji, po cijele dane bez posla, a nisam na to naviknut. No, moram se čuvati, kao i svi ostali'', rekao je zagrebačkim novinama Mostarac.

Rekao je kako je i u Maroku ''sve stalo'' iako je zdravstvena situacija bolja nego u Francuskoj.

''U većim gradovima Maroka također se taj virus proširio tako da je situacija teža u njima, ima dosta panike oko svega. A nogomet, kao i sve ostalo odmah i tamo stao'', rekao je Halilhodžić koji je tu reprezentaciju vodio u šest utakmica.

''Nekakve ozbilnije planove sad i ne mogu raditi dok se zdravstvena situacija u svijetu ne popravi tako da se opet počne igrati nogomet. Imam ugovor s Marokom do Svjetskog prvenstva, a cilj mi je otići na SP. Bila bi mi to četvrta različita reprezentacija s kojom bih izborio SP, prošao kvalifikacije i po tome bih bio prvi u povijesti'', rekao je  Halilhodžić.

Kopirati
Drag cursor here to close