Prva HNL

Uvjerljive pobjede Dinama i Osijeka

Na ljestvici vodi Dinamo sa 27 bodova, Osijek je drugi sa 23 boda, dok Lokomotiva na trećoj poziciji ima 19 bodova.
Sport / Nogomet | 20. 10. 2018. u 21:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši zagrebačkog Dinama i Osijeka ostvarili su uvjerljive pobjede u susretima 11. kola Prve HNL. "Modri" su u Puli pobijedili Istru 1961 sa 4-1, a Osijek je identičnim rezultatom slavio protiv Rudeša.

Dinamo tako i dalje ima četiri boda više od drugoplasiranog Osijeka.

Istra je povela već u sedmoj minuti golom Fuentesa, međutim Dinamo je praktički u idućem napadu izjednačio, a pogodak je postigao Petković. Domaćin se dobro držao do 65. minute kada su gosti poveli golom Gavranovića, a samo dvije minute kasnije Ademi je povisio na 3-1 i tako hrvatskog prvaka gurnuo korak do nova tri boda. U posljednjim trenucima susreta Budimir je samo potvrdio slavlje Dinama, javlja Hina.

U ranije odigranom susretu Osijek je kao gost pobijedio Rudeš sa 4-1. Domaćin je vodio na poluvremenu, no Osijek je u prvih 15 minuta nastavka zabio tri gola okrenuvši rezultat, a do kraja susreta gosti su zabili još jedan pogodak. Strijelci za Osijek bili su Škorić (53), Marić (55), Hajradinović (59) i Boban (81), dok je pogodak za Rudeš zabio Mrkonjić (8).

Na ljestvici vodi Dinamo sa 27 bodova, Osijek je drugi sa 23 boda, dok Lokomotiva na trećoj poziciji ima 19 bodova. Slijede Rijeka (17) i Gorica (16). Hajduk je sedmi sa 11 bodova i utakmicom manje, a na začelju je Rudeš sa svega dva boda, javila je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close