'Prijateljska'

VIDEO | Utakmica Sarajeva i WIT Georgije prekinuta zbog tučnjave na terenu

Sudac je označio kraj utakmice nakon što se dogodila tučnjava na terenu u koju su se uključile i klupe obje ekipe, javlja Sport 1.
Sport / Nogomet | 09. 02. 2019. u 17:44 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijateljska utakmica u Antaliji između Sarajeva i WIT Georgije prekinuta je na samom kraju.

Sudac je označio kraj utakmice nakon što se dogodila tučnjava na terenu u koju su se uključile i klupe obje ekipe, javlja Sport 1.




Do trenutka prekida utakmice u 83. minutu bilo je 2:2. Gruzijci do vodstva dolaze u 11. minuti susreta kada mrežu Džafića trese Zurab Museliani. Šest minuta kasnije Ado Jahić dobiva crveni karton, a u dogovoru ekipa odlučeno je da se njegovo mjesto popuni novim igračem, pa je priliku za igru dobio Rifet Kapić, koji je tako debitirao za Bordo tim, nakon što je tijekom tjedna stigao u Antaliju i priključio se novim suigračima.

Sarajevo je imalo terensku inicijativu tijekom prvog poluvremena, ali se rezultat nije mijenjao pa se na poluvrijeme otišlo pri rezultati 1:0 za Wit Georgiju.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme Aladin Šišić trese mrežu Gruzijaca, te donosi poravnanje Sarajevu, a dvije minute kasnije Rifet Kapić sjajno pronalazi Aleksandra Šofranca, koji donosi potpuni preokret ekipi Husrefa Musemića na startu drugog poluvremena.

Sve do 75. minute nije bilo promjene rezultata, a onda jedanaesterac za Gruzijce, kojeg u gol pretvara Paata Ghudushauri za 2:2.

Kopirati
Drag cursor here to close