Propustili trening

Uoči utakmice sezone: Još uvijek neizvjestan nastup Modrića i Kroosa

Toni Kroos i Luka Modrić trenutačno su Zidaneova najveća briga, jer su obojica i danas bila izvan treninga ekipe. Kroos ima probleme s ligamentima koljena, dok je Modrić pod paskom liječnika zbog ozljede mišića.
Sport / Nogomet | 02. 03. 2018. u 14:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Reala Zinedine Zidane svjestan je da mu uzvratna utakmica Lige prvaka protiv PSG-a u utorak znači više od jednog prestižnog dvoboja s jakim rivalom. Od te utakmice ovisit će mu ukupan rezultat sezone, a ne prođu li dalje, ne samo da će ostati bez ijedne titule, nego će u preostala tri mjeseca igrati ''za ništa'', isključivo u LaLigi.

Toni Kroos i Luka Modrić trenutačno su Zidaneova najveća briga, jer su obojica i danas bila izvan treninga ekipe. Kroos ima probleme s ligamentima koljena, dok je Modrić pod paskom liječnika zbog ozljede mišića, podsjeća sportski portal AS.

U današnjem treningu sudjelovao je Marcelo, a Modrić i Kroos znat će najranije u ponedjeljak hoće li putovati u Pariz. U svakom slučaju, predstojeća subotnja utakmica protiv Getafea na stadionu Santiago Bernabeu bit će bez provjerenog dvojca Realove vezne linije, dok bi Brazilac mogao zaigrati.

Zidane je već donio odluku da će svi igrači u nedjelju imati slobodan dan, bez obzira na ishod prvenstvene utakmice protiv Getafea.

Kopirati
Drag cursor here to close