Solskjaer

United neće prodati Pogbu

Pogba nije na prodaju u siječnju. Nadam se da će igrati do kraja ove godine, ali neću da ga forsiram, poručio Solskjaer
Sport / Nogomet | 20. 12. 2019. u 14:04 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ole Gunnar Solskjaer, menadžer Manchester Uniteda izjavio je da francuski reprezentativac Paul Pogba, koji zbog ozljede nije igrao od rujna, neće biti prodan u siječanjskom prijelaznom roku.

Očekivalo se da će se Pogba vratiti treninzima prošlog tjedna, nakon što se oporavio od teške ozljede gležnja, ali se to nije dogodilo jer se razbolio. Međutim, Solskjaer je rekao da se 26-godišnjak nastoji vratiti i da neće napustiti Old Trafford sljedećeg mjeseca.

''Pogba nije na prodaju u siječnju. Nadam se da će igrati do kraja ove godine, ali neću da ga forsiram. Ne mogu riskirati usporavanje njegovog opravka ili obnavljanje ozljede'', pojasnio je norveški trener.

U posljednje vrijeme britanski mediji su se raspisali o tome kako će Solskjaer u siječnju dovesti nadarenog zemljaka Erlinga Haalanda iz RB Salzburga. Pojedini su čak objavili i da je Haaland  u petak sa ocem iz Stavangera poletio za Manchester.

''Haaland je na Božićnim praznicima. Ne mislim da putuje ovamo. Uostalom iz Stavangera ne možete nigdje letjeti. Ne mogu komentirati igrače drugih klubova. Previše nagađate'', poručio je Solskjaer novinarima.

Haaland, kojem je tek 19 godina, oduševio je ove sezone u Ligi pravaka postigavši osam golova u šest utakmica. Sjajno igra i u Bundesligi Austrije u kojoj je mrežu zatresao 16 puta u 14 odigranih susreta. Karijeru je počeo u Bryneu, a potom je igrao za Molde, gdje je sarađivao sa Solskjaerom. Za seniorsku reprezentaciju Norveške odigrao je dvije utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close