Bundesliga

Unatoč krizi Hoffenheima: Kramariću odlična ocjena Bilda

Njemački Bild je istaknuo Andreja Kramarića, kojemu je dodijelio ocjenu 2 (ocjene su od 1 do 5, pri čemu je ocjena 5 negativna). Navode kako je Krama posebno u prvome dijelu bio pokretač igre svoga tima...
Sport / Nogomet | 01. 12. 2019. u 13:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: picture alliance/dpa / Andrej Kramarić (Hoffenheim)

Nedavni debakl Hoffenheima protiv Mainza u Bundesligi (1:5) trebao je biti inspiracija za Kramarića i kolege da se u susretu s Fortunom Düsseldorf ponovno vrate na pobjedničke staze.

Međutim, rezultatski je ekipa opet razočarala (1:1), ali više od toga trenera i upravu će zabrinuti loša igra gotovo svih prvotimaca.

Njemački Bild je istaknuo Andreja Kramarića, kojemu je dodijelio ocjenu 2 (ocjene su od 1 do 5, pri čemu je ocjena 5 negativna).

Navode kako je Krama posebno u prvome dijelu bio pokretač igre svoga tima, a u ranoj je fazi utakmice postigao i svoj četvrti ovosezonski pogodak.

Najlošije je ocijenjen Sargis Adamyan, kojemu je Bild dodijelio peticu, jer je promašio dvije velike šanse, a mogao je osigurati svome timu uvjerljivo vodstvo i u konačnici pobjedu.

Većina igrača Hoffenheima dobili su ocjenu četiri, a među njima i Ermin Bičakčić, za kojega se navodi da je uglavnom bio pažljiv, ali imao je i izgubljenih lopti. Kod izjednačujućeg pogotka Fortune nije izgledao dobro, navodi se.

Kopirati
Drag cursor here to close