Ronaldova sujeta

Umjesto komplimenta, Sarri uputio kritiku Ronaldu

"On je izvanserijski nogometaš, ali ponekad stvara manje probleme jer želi da se sve vrti oko njega", kazao je Maurizio Sarri.
Sport / Nogomet | 20. 01. 2020. u 12:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Reuters / Ronaldo i Juventusov trener Sarri

Trener Juventusa Maurizio Sarri ima puno razloga za zadovoljstvo nakon pobjede nad Parmom od 2:1 i kiksa Intera protiv Leccea, jer Stara dama prvom pratitelju sada bježi četiri boda.

Međutim, Sarri ne bi bio to što jest - 'staro čangrizalo' - kad ne bi našao nešto ili nekoga kao predmet kritike.

Iako je Ronaldo protiv Parme postigao oba gola i na taj način praktično ponajviše pridonio pobjedi vrijednoj tri boda, trener ga je nakon utakmice morao malo bocnuti.

"On je izvanserijski nogometaš, ali ponekad stvara manje probleme jer želi da se sve vrti oko njega", kazao je Maurizio Sarri.

Ipak, kako ne bi bilo da traži dlaku u jajetu svojoj najvećoj zvijezdi, dometnuo je da Ronaldo ujedno i  rješava stotine problema.

Sportski novinari ove riječi trenera Juventusa tumače kao potvrdu glasina da odnosi između Sarrija i Ronalda nisu idealni, često se javljaju napetosti pa i nesporazumi među njima.

Situacija je eskalirala u studenom prošle godine na utakmici protiv Milana, kad je Sarri izveo Ronalda iz igre prije završetka susreta, na što je Portugalac, uz nekoliko psovki, uputio otrovan pogled u pravcu klupe.

Koliko ga je ta zamjena pogodila svjedoči i činjenica da je stadion napustio prije zadnjeg sučeva zvižduka.

Cristiano Ronaldo je često predmetom kritika zbog svoje sebičnosti i imidža velike zvijezde, koji iznimno pažljivo njeguje, ali ujedno će mnogi kazati kako je veliki čovjek i često iznenadi lijepim ljudskim gestama.

Kopirati
Drag cursor here to close