Pokošen Kroos(š)eom

Uložio pet funti za dobitak od pet tisuća: Sve mu pokvario Toni Kroos!

Igrao je da će Romelu Lukaku biti dvostruki strijelac za Belgiju protiv Tunisa, potom da će Meksiko svladati Južnu Koreju rezultatom 2:1 i na koncu, da će Toni Kroos postići gol udarcem izvan šesnaest metara.
Sport / Nogomet | 26. 06. 2018. u 08:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Englez imenom Lee Robinson uistinu je imao veliki peh s klađenjem, jer mu je nedostajalo samo nekoliko centimetara da za uloženih pet funti osvoji više od pet tisuća. Nedostajuće centimetre ''ukrao'' mu je Toni Kroos, svojim pogotkom protiv Švedske u zadnjim trenutcima utakmice.

Robinsom je pet funti uplatio za kombinaciju rezultata u kojoj je igrao da će Romelu Lukaku biti dvostruki strijelac za Belgiju protiv Tunisa, potom da će Meksiko svladati Južnu Koreju rezultatom 2:1 i na koncu, da će Toni Kroos postići gol udarcem izvan šesnaest metara.

Pogodio je Lukakua i Meksiko, a Kroosov sjajni udarac ipak je bio izveden unutar šesnaesterca. Slobodan udarac bio je, naravno, izvan šesnaest metara, ali je kombinirajući s Marcom Reusom, Kroos loptu uputio iz kaznenog prostora Šveđana.

Tih nekoliko centimetara ''izbilo'' je Robinsonu 5250 funti iz džepa, a Kroosu i Elfu je taj pogodak značio povratak u igru za prolaz dalje na Mundijalu.

Lee Robinson se na Twitteru osvrnuo odgovarajućim komentarom o Toniju Kroosu.

Kopirati
Drag cursor here to close