Pojačanja

Ugovore s GOŠK-om potpisala tri nova igrača

Redove Trojanaca su napustili – Hamza Mešanović, Haris Rizvanović, Emir Hožurda, Miloš Pavičević i nakon tri i pol sezone na Podavali Elvir Čolić.
Sport / Nogomet | 07. 01. 2020. u 15:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:  Bljesak.info / Stadion GOŠK-a

Početak zimske stanke na Podavali obilježio je odlazak petorice igrača iz jesenske polusezone.

Redove Trojanaca su napustili – Hamza Mešanović, Haris Rizvanović, Emir Hožurda, Miloš Pavičević i nakon tri i pol sezone na Podavali Elvir Čolić.

Početkom nove godine shodno najavama Andrije Jurkovića, sportskog direktora kluba, počeli su stizati novi igrači.

Prvi je aterirao Sinan Samardžić, koji je došao iz premijerligaša Veleža, na šestomjesečnu posudbu.

Nakon Sinanović ugovor s Gabeljanima potpisao je Deni Simeunović, koji je jesenas branio boje Neretvanca iz Opuzena.

Inače, Simeunović je u karijeri promijenio niz klubova uz ostale igrao je za premijerligaše Zrinjski, Sarajevo, Radnik , zatim Metalleghe, Travnik, pa hrvatske klubove - Lučko, Kustošiju, Dugopoljac. Dakle, riječ je o iskusnom igraču koji u Premijer ligi BiH ima preko stotinu nastupa.

Treća akvizicija u Gabeli, je Adnan Haračić, 21-godišnji doskorašnji vratar Viteza. Mladi Haračić koji je prethodno nastupao za Iskru iz Bugojna i Metalleghe iz Jajca, bit će konkurencija Kaštelanima – Domagoju Lukaču i Antoniju Kragiću, na vratima GOŠK-a.

Dovođenje trećeg vratara jasno upućuje da Trojanci baš i nisu zadovoljni jesenošnjim učinkom spomenutog dvojca, javlja Radio Čapljina.

S obzirom na najave direktora Jurkovića o angažiranju pet, šest novih igrača, očito je da se na se na spomenutom trojcu u GOŠK-u neće stati.

Kopirati
Drag cursor here to close