U potrazi za talentima

Poznati europski menadžeri stižu na gradski derbi u Čapljinu

Gradski derbi kao gosti gledat će Cristoph Daum, Tuncay Sanli te Murat Kus sa suradnicima.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2021. u 20:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da se dobar glas daleko čuje, dokaz je i sutrašnji najavljeni posjet izaslanstva eminentnih menadžera i nogometnih stratega HNK Čapljini i utakmici 2. Kola proljetnog dijela prvenstva Prve lige Federacije BiH između domaćina iz Bjelava i GOŠK-a iz Gabele.

Gradski derbi, kako doznajemo iz HNK Čapljina, kao gosti gledat će Cristoph Daum, Tuncay Sanli te Murat Kus sa suradnicima, koji su, sukladno epidemiološkoj situaciji i mjerama koje vrijede na sportskim borilištima, od domaćina zatražili dozvolu za nazočnost na utakmici.

"Ugodno smo iznenađeni i počašćeni posjetom ovih velikih imena, koji su, prema našim informacijama, željeli odgledati utakmice manjih, ne toliko razvikanih klubova s ovih prostora, radi eventualne buduće suradnje i upoznavanja s planovima i strategijomi", kažu u HNK Čapljina, ne skrivajući oduševljenje za ovakvo zanimanje pristiglo od uglednih nogometnih imena.

Inače, Cristoph Daum bio je trener velikih klubova poput Bayerna iz Leverkusena, Köln, Eintrachta, Duisburga, Stuttgarta, izbornik Rumunjske, trenirao klub Brugge; osvojio Bundes ligu sa Stuttgartom.

Tuncay Şanli bio je turski reprezentativac te igrao za Fenerbahçe, Middlesbrough, Stoke City, Wolfsburg…

Pamtimo ga po utakmici četvrtfinala Eura 2008., kad je Hrvatska s Turskom odigrala neodlučeno 1:1., dok je Murat Kuş jedan od najpoznatijih europskih menadžera zaslužan za transfere Maxa Meyera u Koeln, Kahvecija u Fenernbache, Ceylana u Besiktas…

Kopirati
Drag cursor here to close