UEFA uvjerava Putina

Neće biti oduzimanja domaćinstva EURA 2020 Rusiji

Sankt Peterburg je jedan od domaćina EURA 2020, a osim tri utakmice u skupini u tom gradu će se igrati i jedna utakmica četvrtfinala.
Sport / Nogomet | 27. 11. 2019. u 20:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

UEFA uvjerava Putina da neće biti oduzimanja domaćinstva EURA 2020 - UEFA uvjerava Putina da neće biti oduzimanja domaćinstva EURA 2020

Foto.REUTERS / UEFA uvjerava Putina da neće biti oduzimanja domaćinstva EURA 2020

Predsjednik UEFE Aleksander Čeferin uvjerio je ruskog predsjednika Vladimira Putina da UEFA namjerava oduzeti domaćinstvo nogometnog EURA 2020 Sankt Peterburgu te izrazio uvjerenje da će Rusija na vrhunskoj razini biti domaćin četiri utakmice tog natjecanja, objavila je ruska agencija TASS.

Čeferin je u posjetu Moskvi samo dan nakon što je Međunarodna anti-doping agencija (WADA) predložila je da se ruskim sportašima zabrane nastupi na međunarodnim natjecanjima, a zemlji zabrani organizacija sportskih natjecanja u iduće četiri godine, zbog nepoštivanja doping pravila, prenosi Hina.

Agencija TASS navodi da je Čeferin čestitao Putinu na odličnoj organizaciji SP 2018, dok je Putin obećao da na EURU 2020 "u Rusiji neće biti primjedbi niti od igrača niti od navijača" 

Foto.REUTERS /  Čeferin čestitao Putinu na odličnoj organizaciji SP 2018

Sankt Peterburg je jedan od domaćina EURA 2020, a osim tri utakmice u skupini u tom gradu će se igrati i jedna utakmica četvrtfinala.

Kopirati
Drag cursor here to close