Nogometaš Šahtara

UEFA potvrdila: Srna nikad nije pao na našem doping testu

Sport / Nogomet | 22. 09. 2017. u 16:10 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Nyona je stiglo priopćenje u kojem piše kako Darijo Srna nikad nije pao na dopinškom testu u natjecanjima pod okriljem UEFA-e, Europska lige i Lige prvaka.

''Možemo potvrditi da kod nas nikad nije pao na testu'', javili su za 24sata.hr iz UEFA-e.

Informacija koja je pristigla rasvijetlila je prvi dio priče koju su zakuhali ukrajinski mediji objavivši priču da je bivši kapetan Hrvatske dopingiran.

Podsjećamo, ukrajinski mediji objavili su da je Srna pao na dopinškom testu te da Šahtar šuti o tome. List Sportyvka koji je prvi izašao s time tvrdi kako postoje sumnje da je Srnin test pozitivan. Pojavila se informacija da je pao na dopinškom testu nakon utakmice protiv Napolija u Ligi prvaka. Sumnju je produbilo trenerovo izostavljanje bivšeg kapetana Vatrenih s utakmice protiv Černomoreca u prvenstvu samo tri dana nakon Napolija, no nalaz s dopinške kontrole nikako nije mogao stići za tri dana.

UEFA se ogradila i objavila da je Srna čist što se tiče natjecanja koja su pod njezinom ingerencijom. No, ne može tvrditi da Srna nije pao na dopinškom testu u Ukrajini. Sigurno smo da je bivši kapetan Hrvatske i tu čist te da su ovo bile samo neprovjerene informacije. Srna i Šahtar još se nisu oglasili po tom pitanju.

Kopirati
Drag cursor here to close