Mu*onja ili jajara?

UEFA pokrenula istragu protiv Ronalda zbog provokacije navijača Atletica

Uefa je pak službeno optužila Ronalda zbog provokacije Atleticovih navijača, a kako javlja Calcimercato, potencijalno mu prijeti suspenzija od jedne utakmice ako ga proglase krivim.
Sport / Nogomet | 18. 03. 2019. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uefa je službeno otvorila istragu protiv Cristiana Ronalda zbog neprimjerenog ponašanja tijekom uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka između Juventusa i Atletico Madrida u Torinu.

Portugalac je hat-trickom osigurao veliki preokret i prolazak talijanskog prvaka, a to je proslavio pokazivanjem kako ima ‘velika mu*a’. Talijanski mediji tada su bili oduševljeni njegovim, ispostavilo se ipak neprimjerenim potezom. Corriere dello Sport je tada pisao - "Marsovac s tri jaja. Ne postoje pridjevi koji ga mogu opisati. On je najbolji od svih".

Uefa je pak službeno optužila Ronalda zbog provokacije Atleticovih navijača, a kako javlja Calcimercato, potencijalno mu prijeti suspenzija od jedne utakmice ako ga proglase krivim. To znači da bi mogao propustiti prvi četvrtfinalni ogled s Ajaxom.

Međutim, puno je izvjesnije je da će biti samo novčano kažnjen baš kao i i Diego Simeone. Trener Atletica je nakon prve utakmice sa Starom damom zbog identične geste kažnjen s 20 tisuća eura uz upozorenje da će sljedeći put biti suspendiran, ako se identična situacija ponovi.

Uefa će odluku u ovom slučaju objaviti 21. ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close