Ante Rebić

Ubojiti Imoćanin prvi put se oglasio glede mogućeg prelaska u Bayern

Naravno, dva pogotka u finalu protiv Bayerna svakako su impresionirala Bavarce, čiji obrambeni igrači Humels i Süle nisu mogli pratiti trk eksplozivnog Hrvata, ali to ni izdaleka nije dovoljno da ga klub odmah i kupi.
Sport / Nogomet | 24. 05. 2018. u 14:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Junak finalne utakmice njemačkog kupa Ante Rebić (24) prvi put se očitovao o novinarskom pitanju u vezi s njegovim mogućim prelaskom u Bayern, a njegov odgovor, iako odmjeren i načelan, neće se dopasti fanovima Eintrachta iz Frankfurta.

"Bayern? Svatko zna koliko bi teško bilo odoljeti pozivu iz jednog tako velikog kluba", kazao je Rebić na direktno pitanje portala Goal.com o tome hoće li za svojim dosadašnjim trenerom Nikom Kovačem i on ovoga ljeta prijeći u München.

Naravno, dva pogotka u finalu protiv Bayerna svakako su impresionirala Bavarce, čiji obrambeni igrači Humels i Süle nisu mogli pratiti trk eksplozivnog Hrvata, ali to ni izdaleka nije dovoljno da ga klub odmah i kupi.

Međutim, poznavatelji prilika kažu kako je upravo Niko Kovač uspio od Rebića napraviti pravog igrača, nogometaša koji postiže golove i često donosi prevagu svome timu. S obzirom na tešku prirodu Ante Rebića, njegovi dosadašnji pokušaju da se nametne u Italiji (Fiorentina i Hellas Verona) i Njemačkoj (RB Leipzig) bili su bez uspjeha. 

Tek u Eintrachtu, s braćom Kovač, Rebić postaje igrač kojega su svojedobno u Hrvatskoj proglašavali nasljednikom Bokšića i momkom koji će obilježiti hrvatski i europski nogomet. 

"Niko Kovač i ja smo se uvijek dobro slagali. Skupa smo bili i u U21, ali i A reprezentaciji. Uvijek je bilo veliko zadovoljstvo raditi s njim. On sada odlazi u Bayern, pa ćemo vidjeti što donosi nova sezona", kazao je Rebić.

Postavlja se pitanje kako će se Rebić ''snaći'' uz novog trenera Eintrachta.

Bude li Bayern uistinu želio dovesti Rebića, Eintracht će ga moći teško zadržati. Tek prošloga ljeta otkupili su ga od Fiorentine za tri milijuna eura. Teško je vjerovati da Eintracht za njega trenutačno može tražiti neku vrtoglavu svotu.

U svakom slučaju, Rebić ovoga ljeta ide s Vatrenima na Svjetsko prvenstvo. Bude li tamo vidljiv i pomogne nacionalnoj vrsti svojom igrom i golovima, svaki je rasplet do kraja prijelaznog roka itekako moguć.

Nedavno je ovaj nadareni nogometaš na Instagramu postavio poruku "Posvetite svoj život onome što radite".

Fanovi Eintrachta nadaju se da će Ante Rebić i iduće sezone biti posvećen postizanju golova za frankfurtskog ligaša. Tim prije jer je Niko Kovač obećao kako sa sobom u Bayern neće povesti nijednog profesionalca iz Eintrachta.

 

Dedicate your life to what you do

Objavu dijeli Ante Rebić (@anterebic)

Kopirati
Drag cursor here to close