Prijavili slučaj policiji

U Zvijezdi 09 sumnjaju da su njihovi igrači namještali utakmice

Savez je već reagirao te najavio da će predmet proslijediti tužiteljima NSBiH.
Sport / Nogomet | 03. 09. 2018. u 12:09

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi bh. premijerligaš Zvijezda 09 dostavila je Nogometnom savezu BiH dopis u kojem navodi sumnju da su igrači ovog kluba sudjelovali u namještanju utakmica nove sezone.

"U NSBiH je 2. rujna 2018. godine zaprimljen dopis FK Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišići o poduzetim radnjama na osnovu sumnji u eventualnu umiješanost igrača ovog kluba u namještanje rezultata dosad odigranih utakmica u Premijer ligi BiH. Prema navodima iz predmetnog dopisa, klub je raspoloživa saznanja dostavio i MUP-u RS-a", priopćio je NSBiH.

Savez je već reagirao te najavio da će predmet proslijediti tužiteljima NSBiH.

"U cilju zaštite integriteta natjecanja NBiH je djelovao promptno pa su preduzete odgovarajuće mjere u skladu sa relevantnim aktima Saveza i predmetni dopis je dostavljen Disciplinskoj komisiji NBiH. Nakon što Komisija provede Pravilnikom utvrđene procedure, predmet će biti proslijeđen tužiteljima NSBiH s ciljem provođenja istražnih radnji. Javnost u Bosni i Hercegovini će biti blagovremeno obaviještena o daljim aktivnostima koje NSBiH poduzima u predmetnom slučaju", dodaje se u priopćenju.

Podsjetimo, Zvijezda 09 je upisala tri remija i pet poraza u osam odigranih kola Premijer lige BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close