Bundesliga

U Wolfsburgu čak osam golova, asistencija Brekala

Gosti su poveli u 13. minuti golom Bittencourta. U 22. minuti Baku je izjednačio, a prvo vodstvo Wolfsburgu donio je Brooks u 25. minuti pogotkom glavom nakon što je Brekalo driblingom prevario dvojica igrača Werdera i ubacio na deset metara.
Sport / Nogomet | 27. 11. 2020. u 23:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Istinska golijada viđena je u nesvakidašnjoj utakmici devetog kola Bundeslige između Wolsfburga i Werdera.

Nogometaši Wolfsburga na svom su terenu svladali Werder sa 5:3 (3:2) u prvoj uakmici 9. kola njemačkog prvenstva, a hrvatski reprezentativac Josip Brekalo našao se među asistentima u pobjedničkoj momčadi.

Gosti su poveli u 13. minuti golom Bittencourta. U 22. minuti Baku je izjednačio, a prvo vodstvo Wolfsburgu donio je Brooks u 25. minuti pogotkom glavom nakon što je Brekalo driblingom prevario dvojica igrača Werdera i lijevom nogom ubacio na deset metara.

Moehwald je u 36. minuti izjednačio na 2:2, ali već u sljedećoj akciji Wolfsburg je ponovno poveo. Na asistenciju Mehmedija, strijelac za 3:2 bio je Weghorst u 37. minuti.

Drugo poluvrijeme počelo je dobro za goste, jer je u 47. minuti Brooks nespretnom reakcijom zahvatio loptu i svladao svog vratara za novo izjednačenje.

Ipak, Wolfsburg je postigao i četvrti pogodak u 76. minuti, a po drugi put je strijelac bio Weghorst preciznim udarcem glavom.

Od 80. minute Werder je ostao s igračem manje, jer je drugi žuti karton zaradio Moehwald. U petoj minuti sučevog dodatka konačnih 5:3 postavio je Bialek.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close