Real kao mali klub

U remiju Reala protiv Leganesa: Modrić i Benzema jedini još igraju lopte

Novinari i čitatelji Marce ocijenili su Modrića kao drugog najboljeg Realovog igrača nakon Benzeme, naglasivši kako je Lukina pirueta bila jedini bljesak blijedog Reala
Sport / Nogomet | 16. 04. 2019. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić odigrao je odličnih 45 minuta drugog poluvremena u još jednom Realovom kiksu ove sezone, remiju (1:1) kod Leganesa u 32. kolu La Lige. Treba ipak kazati kako se Luka u prvom poluvremenu utopio u anemičnost svog kluba, barem što se tiče vidljivih efekata igre.

Ali da nije bilo Modrićevog sjajnog poteza, Real bi se još teže osramotio u predgrađu Madrida. U 51. minuti, pri vodstvu domaćina 1:0, Modrić je primio loptu okrenut leđima na 25 metara od gola i okružen dvojicom čuvara. U teškoj situaciji i na malo prostora sjajno se snašao. Jednim dodirom je smirio loptu, a okretom izbacio oba suparnika.

Nakon toga je lijepo uposlio Benzemu kojem su trebala dva pokušaja da savlada vratara Leganesa Cuellara pa se Modriću nije pisala asistencija.

U nastavku utakmice su Madrižani držali loptu u svom posjedu, ali nije bilo previše izglednih prilika za gol. Pokazali su da im je hitno potreban kompletan remont. Zidane je možda napravio neke fantastične uspjehe sa Realom prijašnjih sezona, ali nema čarobni štapić za ovu lošu Realovu momčad.

Novinari i čitatelji Marce ocijenili su Modrića kao drugog najboljeg Realovog igrača nakon Benzeme, a ovako je opisana njegova partija:

"Nakon poluvremena probudio se Modrić, a samim tim se probudio i Real. Njegova pirueta i asistencija za Benzemin gol djelo su velemajstora. Ali to je bio jedini bljesak blijedog Reala." piše najčitaniji španjolski sportski list.

Kopirati
Drag cursor here to close