Ozljede

U Realu se nadaju kako će Modrić i Marcelo biti zdravi za uzvrat u Parizu

zvjesno je da Modrić neće nastupiti u zaostaloj utakmici 16. kola Primere protiv Leganesa, koja se igra danas poslijepodne. Zinedine Zidane odmorio je Modrića i u prošlom kolu na gostovanju u Sevilli kod Betisa.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2018. u 07:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić u utorak se nije pojavio na treningu Real Madrida, a španjolski mediji javljaju da se hrvatski veznjak ozlijedio pred kraj treninga u ponedjeljak te je već bio na liječničkim pretragama.
Pretrage su pokazale da se radi o ozljedi zadnje lože, a to je na press-konferenciji potvrdio i trener Reala Zinedine Zidane.

„Osjetio je bol u mišiću tako da danas nije trenirao. Nadam se kako nije ništa ozbiljno, imam puno povjerenje u našu liječničku službu", kazao je Zidane u najavi zaostale prvenstvene utakmice s Leganesom. Španjolski mediji pušu i na hladno te upozoravaju da se s takvim ozljedama nikad ne zna koliko će trajati oporavak.

Izvjesno je da Modrić neće nastupiti u zaostaloj utakmici 16. kola Primere protiv Leganesa, koja se igra danas poslijepodne. Zinedine Zidane odmorio je Modrića i u prošlom kolu na gostovanju u Sevilli kod Betisa. Modrić je bio najavljen u početnoj postavi za utakmicu s Leganesom, no sada je pitanje hoće li se oporaviti i do uzvratne utakmice s PSG-om u osmini finala Lige prvaka.

Real Madrid nije ponudio vremenski okvir za oporavak bilo kojeg igrača, ali medicinski stručnjak dr. José González kaže za AS kako u klubu mogu očekivati razdoblje između dva i tri tjedna.

Prvotimci Vallejo, Kroos i Marcelo u procesu su oporavka od ozljeda. Kroos se ozlijedio u prvoj utakmici protiv PSG-a i, kako stvari stoje, upitan je za uzvrat, dok se Marcelo ozlijedio protiv Betisa, a jučer je također bio na liječnikom pregledu.

Dakle, Real je u popriličnim problemima, jer ga u narednom razdoblju očekuje izrazito zgusnut raspored. Madriđani će od 21. do 27. veljače odigrati tri prvenstvene utakmice (Leganes, Alaves, Espanyol), zatim 3. ožujka igraju s Getafeom u 27. kolu, a potom ih 6. ožujka očekuje uzvratna utakmica s PSG-om na Parku prinčeva. To je za Real utakmica sezone i jasno je da Zidane želi imati na dispoziciji sve igrače. 

Kopirati
Drag cursor here to close