Splitski bili

U potrazi za sportskim direktororm Hajduka: Kandidat bivši Vatreni?

Bivši nogometaš Chelseaja, Parme i Dinama bio je pred vratima Hajduka prije nešto više od godinu dana kada je trebao doći u klub zajedno s Igorom Tudorom. Cijela stvar se tada izjalovila.
Sport / Nogomet | 23. 11. 2019. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Nacional.hr / Mario Stanić, brončani Vatreni

Prije desetak dana Hajduk je ostao bez dopredsjednika Lukše Jakobušića i sportskog direktora Saše Bjelanovića. Obojica su dali otkaz, a Splićani su trenutno u potrazi za njihovim nasljednicima.

I dok je mjesto dopredsjednika kluba uvedeno dolaskom Jakobušića, što znači da klub ne mora uskoro ni imenovati njegova nasljednika, za novim sportskim direktorom intenzivno se traga.

Kako prenose Sportske novosti, predsjednik 'dalmatinskog ponosa' Marin Brbić se u petak – na dan odigravanja derbija s Dinamom (1-1) – sastao s nekadašnjim hrvatskim reprezentativcem Mariom Stanićem.

Bivši nogometaš Chelseaja, Parme i Dinama bio je pred vratima Hajduka prije nešto više od godinu dana kada je trebao doći u klub zajedno s Igorom Tudorom. Cijela stvar se izjalovila, ali čini se kako bi Stanić možda mogao uspjeti iz drugog pokkušaja.

Spomenuti izvor kalkulira između dvije pozicije koje bi Stanić eventualno mogao preuzeti, a to su mjesto sportskog direktora ili šefa nogometnog sektora.

Detalji samog razgovora Brbića i Stanića nisu poznati, a Stanić, inače rođeni Sarajlija, dođe li na Poljud, imao bi doista puno posla, želi li da Hajduk jednoga dana doista krene putevima nekadašnje slave.

Kopirati
Drag cursor here to close