Europska liga

U osmini finala Borussia Dortmund, Marseille, Milan, Arsenal...

Ranije su plasman u osminu finala osigurali Leipzig, Plzen, Zenit, Dynamo Kijev, Lyon, Sporting, Lazio, Atletico Madrid, CSKA Moskva i Lokomotiv Moskva.
Sport / Nogomet | 22. 02. 2018. u 23:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak su odigrane i posljednje uzvratne utakmice šesnaestine finala Europske lige nakon kojih su poznati svi sudionici koji su izborili plasman u sljedeći krug ovog natjecanja, javlja Anadolija.

Od susreta odigranih u terminu od 21.05 sati, Atalanta je, nakon poraza sa 3:2 u prvom meču, u uzvratnoj utakmici igrala neriješeno 1:1 protiv Borussije Dortmund koja je tako uspjela izboriti plasman dalje.

Braga je u revanšu bila bolja od Marseilla sa 1:0, što im ipak nije bilo dovoljno za prolaz dalje zbog poraza u prvoj utakmici rezultatom 3:0.

Milan je, poslije pobjede sa 3:0 u prvom meču u gostima, slavio u u uzvratu 1:0 protiv Ludogoreca i plasirao se u osminu finala.

Arsenal, koji je u prvoj utakmici slavio sa visokih 3:0, u uzvratu u Londonu je poražen sa 1:2 od švedskog Ostersundsa, ali je usprkos tome izborio plasman u osminu finala. 

Salzburg je, nakon remija sa 2:2 u prvoj utakmici, u uzvratu sa 2:1 svladao Real Sociedad i plasirao se u naredni krug.

Athletic Bilbao je u revanšu poražen od Spartak Moskve rezultatom 1:2, ali je ipak prošao dalje jer je u prvom meču u Moskvi bilo 3:1 za španjolski klub.

Ranije su plasman u osminu finala osigurali Leipzig, Plzen, Zenit, Dynamo Kijev, Lyon, Sporting, Lazio, Atletico Madrid, CSKA Moskva i Lokomotiv Moskva.

Kopirati
Drag cursor here to close