Svečano otvoren turnir

U Mostaru započela Malonogometna liga mjesnih zajednica

''Do nedjelje uživajmo u malonogometnim majstorijama mostarskih velemajstora, a u nedjelju zajedno do svjetske titule'', poručio je prilikom otvaranja turnira predsjednik Vlade HNŽ Nevenko Herceg.
Sport / Nogomet | 13. 07. 2018. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, na malonogometnom igralištu kod Osnovne škole ''Petra Bakule'' u Mostaru otvorio je XII. turnir Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Mostara ''Vjekoslav Arapović''.

U obraćanju nazočnima Herceg je čestitao je Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na ulasku u finale svjetskog nogometnog prvenstva te pozdravio organizatore i sudionike natjecanja, istaknuvši kako sport na najbolji način promiče zdrav život i pozitivne vrijednosti.

''Zadovoljstvo mi je sve Vas pozdraviti i zajedno s Vama još jednom proslaviti povijesni uspjeh Vatrenih – ulazak u finale svjetskog prvenstva. Do sinoć je, kao što znate, nogomet za Engleze bio igra u kojoj 22 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu, u kojoj jedan sudac napravi gomilu pogrešaka i u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Njemačka. Od sinoć je nogomet igra u kojoj uvijek pobjeđuje Hrvatska, čak i kada su svi protiv nje. A pobjeđuje i pobjeđivat će dok god je kršnih momaka i liga poput ove mostarske malonogometne lige Vjekoslav Arapović'', rekao je Herceg.

Dodao je da se oduvijek, a ovih dana posebno, u našim se krajevima igra i živi nogomet.


''Večeras - ovdje u Mostaru - počinje još jedna malonogometna fešta u kojoj ćemo, uvjeren sam, uživati u velemajstorskim potezima igrača, u fer i sportskom natjecanju, pravilnom i pravednom suđenju, ali i srčanom navijanju kakvo je bilo proteklih dana. Neka pobjeđuju najbolji ili najspretniji i najsretniji, svejedno je jer na kraju će uvijek pobijediti nogomet i Mostarci. Organizatorima čestitam i zahvaljujem na uloženom trudu, a riječima Neka nadmetanje krene proglašavam otvorenim XII. turnir malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Mostara „Vjekoslav Arapović“. Do nedjelje uživajmo u malonogometnim majstorijama mostarskih velemajstora, a u nedjelju zajedno do svjetske titule'', kazao je Herceg.

Kopirati
Drag cursor here to close