Arena Sport centar u Mostaru

U Mostaru počela malonogometna liga za najmlađe

Malonogometna liga za godište 2013. i mlađi, na kojoj će kroz sljedećih devet mjeseci sudjelovati 15 klubova, počela je u subotu u Arena Sport centru u Mostaru.
Sport / Nogomet | 25. 09. 2021. u 12:58 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malonogometna liga za godište 2013. i mlađi, na kojoj će kroz sljedećih devet mjeseci sudjelovati 15 klubova, počela je u subotu u Arena Sport centru u Mostaru.

Voditelj Lige Dragan Vrdoljak u razgovoru za Fenu kazao je kako će se ovaj turnir održavati u navedenom centru svake subote do 25. lipnja 2022. godine.

''Moram istaknuti kako je ovo novi sistem natjecanja, odnosno prvo ovakvo natjecanje za najmlađa godišta bez ikakvog natjecateljskog karaktera, odnosno neće biti objavljivanja rezultata ni tablica kako bismo rasteretili djecu. Cilj nam je da ovaj turnir opstane dugoročno i mislim da ćemo uspjeti. Trudit ćemo se svake godine podići ga na viši nivo'', kazao je Vrdoljak.

Na kraju lige najbolji pojedinci iz svakog kluba po izboru trenera imat će mogućnost odlaska na jedan od najboljih turnira za ova godišta u narednoj godini.

''Na jedan od najelitnijih turnira u našoj regiji, koji je predviđen za grad Split, otići će ekipa Arena lige koja će biti sastavljena od pojedinaca iz klubova sudionika, a ovaj turnir će biti natjecateljskog karaktera'', kazao je Vrdoljak.

Iako je riječ o djeci, Vrdoljak je istaknuo kako se već sada mogu primijetiti talenti.

''Ima stvarno jako dobre djece, zato smo ove godine i napravili ovakav sistem natjecanja kako bi i djeca koja su manje talentirana dobila priliku u ovom uzrastu'', naglasio je Vrdoljak.

Ove subote na terenu Arena Sport centra, koji je i organizator cijelog događaja, snage će odmjeriti ekipe FK Leotar 2014, FK Leotar 2013, HNK Čapljina 2014, NK Posušje 2013, HNK Branitelj 2014, NK Široki Brijeg 2013, USŠ Fortuna, USŠ Fortuna 2013, NK Brotnjo 2013, NK Međugorje 2013 i HŠK Zrinjski 2013.

Kopirati
Drag cursor here to close