Mandžo "Marsovac"

U Kataru nema atmosfere: Mandžukić želi natrag u Europu

Bivši hrvatski reprezentativac navodno se želi vratiti u Europu, jer mu nedostaju atmosfere sa stadiona na Starom kontinentu. Otkrio je to nedavno njegov bivši suigrač iz Stare dame Mehdi Benatija, s kojim sad igra u Al Duhailu.
Sport / Nogomet | 04. 06. 2020. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter  / Mario Mandžukić ne pronalazi pravu motivaciju na Bliskom istoku

Katarski mediji raspisali su se danas o ikoni hrvatskog nogometa Mariju Mandžukiću i tvrde kako se bliži kraj njegovoj kratkotrajnoj avanturi u Al Duhailu.

„Katastrofalan i skup eksperiment je zaključen – Mandžukić odlazi iz Al Duhaila nakon samo šest mjeseci,“ piše Al Kass Sport.

To su izgleda vijesti koje turski gigant Galatasaray želi čuti, a tamošnji mediji pišu kako je taj klub Mandžin prvi izbor, poželi li se vratiti u Europu.

„Mandžukić je sve iznenadio odlaskom u Katar nakon dugogodišnje europske karijere, ali tamo više nije sretan,“ piše turski Haberler, pozivajući se na talijanske medije. 

Mandžukićeve je i dalje tražen u tom dijelu svijeta, jer se i Bešiktaš navodno raspitivao za njegov angažman.

Šef Galatasaraya Fatih Terim pak veliki je obožavatelj Mandžine borbenosti i ubojitosti i želio ga je angažirati 2017. godine kad je sjeo na klupu Galate, ali nije si ga mogao priuštiti.

Bivši hrvatski reprezentativac navodno se želi vratiti u Europu, jer mu nedostaju atmosfere sa stadiona na Starom kontinentu. Otkrio je to nedavno njegov bivši suigrač Mehdi Benatija s kojim je dijelio svlačionicu Stare dame, a sad igraju zajedno u Al Duhailu.

"Navijači su ga voljeli gdje god da je igrao, to ga je motiviralo i to mu jako nedostaje, često mi to priznaje u našim razgovorima. U Kataru toga nema i morate pronaći drugačiju motivaciju," objasnio je nekadašnji stoper Juvea. 

Kopirati
Drag cursor here to close