Juan Manuel Saez

U Gabelu stiglo pojačanje iz Argentine

''Ne mogu ocjenjivati Saeza jer je tek stigao'', kazao je trener GOŠK-a Mato Neretljak.
Sport / Nogomet | 24. 01. 2019. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prethodna dva dana je zajedno s igračima gabelskog GOŠK-a na treninzima radio Juan Manuel Saez, 25-godišnji Argentinac koji nastupa na poziciji ofanzivnog veznog.

Saez je doputovao izravno iz Buenos Airesa, odakle je stigao poslije odmora od polusezone u kojoj je nastupao za četvrtoligaša Zelinu, iz istoimenog grada nedaleko od Zagreba. Tamo je stigao iz španjolskog trećeligaša Oviedo Vetusta te bio jedan od najboljih igrača. Jesenas je nastupio i protiv Dinama u Kupu Hrvatske (0:4), a za njega su onda zanimanje pokazale i ekipe iz viših rangova natjecanja.

''Ne mogu ocjenjivati Saeza jer je tek stigao'', kazao je trener GOŠK-a Mato Neretljak koji jučer zbog nevremena i kišom natopljenog stadiona ipak nije imao priliku provjeriti formu ekipe u ranije dogovorenom meču s Metkovićem.

''Ostaje nam trenirati do našeg turnira, a najvažnije nam je da su zasad svi zdravi'', dodao je Neretljak i izjavi za Dnevni list.

Neretljak je kazao da nije isključeno da GOŠK i pored dosadašnjih prinova i pojačanja u tim dovede još jednog krilnog igrača.

Ranije su među Lavove stigli Anel Husić (Zvijezda 09), Bože Vukoja, Luka Knežević, Toni Nikić (Široki Brijeg), Safet Mujkić (Bosna Kalesija), Ivan Prskalo (Solin), dok je još otvorena opcija u vezi angažmana Duje Medaka koji trenira s momčadi.

 

Memorijal pa pripreme

Za vikend (26./27. siječnja) slijedi 29. izdanje Memorijala Andrije Ankovića u Gabeli, tradicionalnog turnira koji GOŠK organizira u čast pokojnog gabelskog olimpijca.

U polufinalu Memorijala igraju Dinamo II (Zagreb) – Zrinjski (Mostar) te Sutjeska (Nikšić) – GOŠK (Gabela).

Dan kasnije se u istim terminima igraju utakmice za plasman. Gabeljani nisu bez provjere prije turnira jer su prošli vikend igrali s Veležom (3:3).

Poslije Memorijala će GOŠK sedam – osam dana priprema odraditi na Istri.

Kopirati
Drag cursor here to close