GOŠK ispao iz lige

U Gabeli žale što nisu na vrijeme doveli pojačanja

''Što se tiče igrača koji su došli, najmanje sam sudjelovao. Treneri su dovodili, a moja najveća greška je što nisam to radio ja kao i prethodnih sezona'', tvrdi predsjednik kluba Lujo Ilić.
Sport / Nogomet | 13. 05. 2019. u 12:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri kola do kraja prvenstva gabelski GOŠK već može raditi planove za sljedeću sezonu u Prvoj ligi FBiH, pa su tako neke stvari već poznate.

Gabeljani imaju odigrati tri utakmice do kraja, dva gostovanja Zvijezdi i Krupi, potom domaći meč posljednjeg kola sa Sarajevom. U ovim utakmicama će šansu dobiti šarolik sastav.

''Stav je kluba da priliku do kraja dobiju ovi koji su dosad manje igrali kako bi vidjeli koliko mogu zbog sljedeće sezone'', kaže predsjednik Lujo Ilić.

Promjene su bile vidljive već u utakmici sa Tuzlom gdje je na golu bio Antonijo Brkić.

''Plan je da Brkić brani do kraja sezone jer računamo na njega kao prvog golmana u sljedećoj sezoni. Želimo mu dati šansu jer je tu dugo'', dodaje Ilić u izjavi za Dnevni list.

Svi igrači su i dalje na okupu.

''Dio njih ima ugovor do 2020. godine, nikoga nećemo pustiti. Oni kojima ističu ugovori, obavit ćemo razgovore pa ako imaju neke druge sredine u kojima žele nastaviti, nećemo ih moći zadržati'', kaže Ilić.

Od početka sezone za GOŠK nije išlo prema očekivanjima, a izbor igrača je očito bio pogrešan od samog početka.

''Što se tiče igrača koji su došli, najmanje sam sudjelovao. Treneri su dovodili, a moja najveća greška je što nisam to radio ja kao i prethodnih sezona'', tvrdi Ilić.

''Nismo mogli dovoditi skupe igrače kao drugi, ali smo imali mogućnost da dovedemo adekvatne zamjene. Međutim sad je kasno govoriti što smo mogli uraditi. Ipak iz lige ispadaju i veći klubovi od nas'', rekao je predsjednik GOŠK-a.

Planove i ciljeve za sljedeću natjecateljsku godinu će tek razmatrati.

''Trebamo na kraju ove sezone sve oduzeti i sabrati pa tek onda razmišljati o sljedećoj'', rekao je Lujo Ilić.

Kopirati
Drag cursor here to close