Duvno

U finalu ONL Tomislavgrad igrat će Sarajlije i Mesihovina

U polufinalu dječje lige sastat će Brišnik i Mokronoge/Lug te Stipanići i Mrkodol.
Sport / Nogomet | 12. 08. 2020. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U finalu Općinske nogometne lige Tomislavgrad 2020. igrat će Sarajlije i Mesihovina. Iako je na početku prvog polufinalnog susreta Tomislavgrad zahvatio jak pljusak i činilo se da će se utakmice teško odigrati, vrijeme se vrlo brzo popravio pa su utakmice odigrane po ugodnom ljetnom vremenu.

Video: ONL 2020: Polufinale

U prvoj utakmici ekipa Sarajlija dominirala je tijekom cijeloga susreta i nije dopustila nikakvo iznenađenje. Utakmica je završila rezultatom 4:1 a Ivan Krstanović držao je sve konce igre u svojim rukama, dirigirao tijekom utakmice i s dva pogotka potvrdio prolaz u finale, javlja Tomislavcity.

Zanimljivo je bilo vidjeti u ekipi Sarajlija oca i dva sina. Naime, pred kraj susreta za ekipu Sarajlija u igru je ušao njihov legendarni golman 60-godišnji Ivan Mašić – Imonja. Zadovoljan današnjom igrom i pobjedom svoje ekipe izjavio je da je njegov nastup motivacija sinovima da ozbiljno treniraju i ne zaborave obvezu igranja za svoje Sarajlije na općinskoj ligi. 

U drugom susretu bilo je puno neizvjesnije i zanimljivije. Ekipa Mrkodola dva puta je vodila tijekom susreta, a Mesihovljani su bili strpljivi i vraćali se u igru. Utakmica je završila rezultatom 2:2 a u izvođenju jedanaesteraca bolji su bili igrači Mesihovine koji su svoj ulazak u finale bučno proslavili sa svojim navijačima.

Video: NL 2020: Mesihovina - Mrkodol - svi penali

Nakon polufinala seniora završne utakmice grupne faze odigrala su djeca. Igrale je ekipa Mokronoga/Lug protiv Kola. Ekipa Mokronoga/Luga bila je nadmoćna i pobijedila rezultatom 10:1. U drugom susretu Stipanićani su potvrdili prvo mjesto u grupi pobjedom nad Sarajlijanima rezultatom 5:2.

U polufinalu dječje lige sastat će Brišnik i Mokronoge/Lug te Stipanići i Mrkodol.

NAJAVA – ČETVRTAK, 13.8.2020.

DJECA ½ FINALE

19:00 sati BRIŠNIK – MOKRONOGE/LUG

19:45 sati STIPANIĆI – MRKODOL

VETERANI ½ FINALE

20:30 sati KUK/SARAJLIJE – KONGORA

21:15 sati OMOLJE/SEONICA – BRIŠNIK

Kopirati
Drag cursor here to close