Lipanjske zore

U Čapljini počeo Međunarodni ženski nogometni turnir

Sport / Nogomet | 10. 06. 2017. u 17:44 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi po redu Međunarodni ženski nogometni turnir ”Lipanjske zore 2017.” otvoren je u subotu na stadionu ”Bjelave” u Čapljini.

Na ovom turniru, koji se inače igra povodom obilježavanja manifestacije ''Lipanjske zore hrvatske Hercegovine'', nastupaju četiri ekipe: ŽNK ”Posavina” iz Domaljevca, NK ”Široki Brijeg” iz Širokog Brijega, ŽHNK ”Marijan” iz Splita i ŽHNK ”Čapljina” iz Čapljine.

Turnir je otvorio Željko Bonić, pročelnik odjela za društvene djelatnosti

”Drago mi je da smo se po drugi put ovdje sastali i da je ovaj turnir dobio Međunarodni karakter. Na ovakav način želimo pokazati da Čapljina pored raznih sportova ima ogroman potencijal u nogometu kada su i djevojke u pitanju.

Stoga, pokazujemo zahvalnost svim onima zbog koji se ovaj turnir održava, svim onim koji su dali svoje živote za ovo što mi danas uživamo. Želim da ovo natjecanje bude ujedno i lijepo druženje, a danas osim pobjednika znajte da smo svi pobjednici jer odajemo počast i zahvalnost povodom Lipanjskim zora svim onima koji su to zaslužili”, kazao je Bonić.

Utakmica za treće mjesto odigrat će se u nedjelju, 11. lipnja s početkom u 16:15 sati, dok će se finalna utakmica odigrati također u nedjelju s početkom u 18:15 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close