Počivaj u miru, Xana

Tužna priča krije se iza proslave gola Luisa Suareza

Urugvajac je emotivnu noć i proslavu pogotka na Campu Nou posvetio nedavno preminuloj devetogodišnjoj djevojčici Xani, kćeri nekadašnjeg trenera ovog kluba, Luisa Enriquea.
Sport / Nogomet | 16. 09. 2019. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona se u subotu iskupila za kikseve u nekim prethodnim utakmicama La Lige te je porazila Valenciju s uvjerljivih 5:2.

Dvostruki strijelac za ekipu Ernestea Valverdea bio je “povratnik” Luis Suarez. Popularni ‘El Pistolero’ promijenio je način proslave pogotka i tako postao tema broj jedan u španjolskoj sportskoj javnosti.

Naime, Urugvajac je emotivnu noć na Campu Nou posvetio nedavno preminuloj devetogodišnjoj djevojčici Xani, kćeri nekadašnjeg trenera ovog kluba, Luisa Enriquea.

On je svoju počast pokojnoj djevojčici odao proslavom pogotka tako što je prstima napravio X, prvo slovo njezina imena, i tako dodatno rastužio prisutne navijače.

Xana Enrique išla je u školu sa Suarezovom kćeri i njih su dvije bile dobre prijateljice.

Inače, prije početka utakmice između Barcelone i Valencije minutom šutnje odana je počast maloj Xani i bivšem igraču Joaquimu Borrasu.

Luis Suarez se u ekipu Barcelone vratio nakon jednomjesečne stanke zbog ozljede mišića i odmah je postao dvostruki strijelac na utakmici.

Kopirati
Drag cursor here to close