Nije isključena mogućnost

Turski mediji: Fenerbahče želi Zlatka Dalića

Fenerbahče, protivnik zagrebačkog Dinama u Europa ligi, na svojoj klupi želi vidjeti izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića
Sport / Nogomet | 25. 10. 2018. u 09:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dalić ima ugovor s HNS-om do 2020., ali ne isključuje se mogućnost treniranja Fenerbahčea uz reprezentaciju.

Fenerbahče, protivnik zagrebačkog Dinama u Europa ligi, na svojoj klupi želi vidjeti izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, piše turski Fanatik.

Phillip Cocu, trenutni trener, prije ili kasnije će dobiti otkaz zbog katastrofalnih rezultata u turskom velikanu. Nakon devet kola u turskom prvenstvu Fenerbahče se nalazi tek na 15. mjestu sa samo dvije pobjede i tri remija. Samo jedan bod više ima u odnosu na Rizespor, momčad koja se nalazi u zoni ispadanja.

U Europa ligi doživjeli su katastrofalan poraz u Maksimiru u prvom kolu kada ih je Dinamo deklasirao 4:1, a u drugom su malo popravili dojam protiv Spartak Trnave. Njih su pobijedili kod kuće 2:0.

Zbog svega toga turski mediji pišu o imenima poput Roberta Carlosa i Arsena Wengera kao mogućim kandidatima za zamjenu Cocua na vrućoj klupi, a sada je spomenut i hrvatski izbornik. Dalić ima ugovor s HNS-om do 2020., ali ne isključuje se mogućnost treniranja Fenerbahčea uz reprezentaciju, podsjeća Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close