Zenički premijerligaš

Turčin Hasan Özer novi trener Čelika

Hasan Özer je kao nogometaš nastupao za mnoge turske klubove, igrao je za tursku U-21 reprezentaciju i upisao je četiri utakmice za A reprezentaciju Turske.
Sport / Nogomet | 12. 06. 2019. u 17:30 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Čelik, preko službene Facebook stranice, objavio je da će novi trener biti Turčin Hasan Özer, koji će naslijediti svog zemljaka Cihata Arslana, koji je zeničku momčad vodio u proljećnom dijelu prošle sezone.

''Hasan je kao nogometaš nastupao za mnoge turske klubove, igrao je za tursku U-21 reprezentaciju i upisao je četiri utakmice za A reprezentaciju Turske.

Kao trener je vodio Elazigspor, Manisaspor, Gaziantepspor, Buraspor, Rizespor i Kayserispor. Klub s Bilinog polja je s turskim stručnjakom dogovorio suradnju na dvije godine i želimo mu puno uspjeha, pobjeda i sreće s Čelikom'', piše na Facebok stranici NK Čelik.

Zenički je klub ranije objavio da su na dvije sezone angažirali Marka Perišića iz mostarskog Zrinjskog, Tarika Isića iz bijeljinskog Radnika i Ermina Husenbašića iz Zvijezde 09 te na tri godine produžio ugovor s vratarom Bojanom Pavlovićem.

Kopirati
Drag cursor here to close