#DerbyMilano

Tri gola Icardija za pobjedu Intera

Inter je tako ostao najbliži pratitelj vodećem Napoliju za kojim zaostaje dva boda, uz tri boda prednosti u odnosu na Juventus i Lazio.
Sport / Nogomet | 16. 10. 2017. u 07:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Hat-trickom' svog kapetana Maura Icardija nogometaši Intera došli su do pobjede 3:2 u velikom gradskom derbiju protiv Milana. Za drugi od njegova tri pogotka asistent je bio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Icardi je prvi put u vodstvo doveo Inter u 28. minuti kada je odlično reagirao na ubačaj Candreve s desne strane i svladao nemoćnog Donnarummu. Inter je s tom prednošću dočekao drugo poluvrijeme u kojem je Milan bolje otvorio i u 56. minuti dočekao izjednačenje preciznim udarcem Susa.

Do novog vodstva Inter je stigao u 63. minuti kad je Perišić prošao po lijevoj strani i ubacio na pet metara gdje je spreman čekao Icardi i još jednim sjajnim potezom postigao pogodak za 2:1. No, Milan se nije pomirio s porazom. U 81. minuti ponovo su se veselili poklonici "crveno-crnih". Bonaventura je odlično uklizao nakon ubačaja s desne strane i uz ponešto sreće i uz pomoć Handanovića, uspio postići pogodak za 2:2.

Ipak, Inter je u 90. minuti došao i do trećeg, pokazalo se pobjedničkog pogotka. Tragičar u redovima Milana postao je švicarski reprezentativac Ricardo Rodriguez koji je bespotrebno u kaznenom prostoru s obje ruke uhvatio Edera i srušio ga, a sudac opravdano pokazao na kazneni udarac. Loptu je uzeo Icardi i kompletirao savršenu utakmicu preciznim udarcem svladavši Donnarummu.

Inter je tako ostao najbliži pratitelj vodećem Napoliju za kojim zaostaje dva boda, uz tri boda prednosti u odnosu na Juventus i Lazio. Milan je pao na 12. mjesto sa samo 12 bodova iz osam utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close