Idealno za nezaposlene igrače

Trenutno ste bez kluba, a po zanimanju ste srednji branič? Javite se Kloppu!

"Nisam izbirljiv, ali definitivno nam je potrebno da nađemo pravog igrača za tu poziciju. Ako imate nekog stopera po razumnoj cijeni i sa kvalitetom koja nam je potrebna, pošaljite mi poruku", kazao je Klopp nakon pobjede nad Spursima.
Sport / Nogomet | 29. 01. 2021. u 10:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Getty / Jurgen Klopp i Dejan Lovren

Za razliku od neraspoloženog Mourinha menadžer Liverpoola Jurgen Klopp bio je oduševljen što je konačno vidio igru svoje ekipe onako kako bi želio izgledati na svakoj utakmici. Jedino ga muče ozljede obrambenih igrača.

„Oduševljen sam – bila je to sjajna utakmica. Super intenzitet kao što smo i predviđali. Postizali smo golove u pravim trenucima, pravi ljudi su postigli golove, tako da je sve bilo dobro osim njihovog pogotka”, u dahu je izgovorio Jurgen Klopp i istaknuo poantu cijele priče.

„Ono što sam danas vidio nije u vezi sa formom, već u tome tko smo mi. Ovo danas smo bili mi. Pogotovo u drugom poluvremenu. Bila je ovo velika bitka. Ne sjećam se da su Spursi imali mnogo lopte, ali smo se sjajno branili. Odlična utakmica i naša odlična igra. Vidio sam mnogo stvari koje sam želio vidjeti”, izjavio je trener Redsa.

Međutim, sve ima svoju cijenu, jer loša stvar za Liverpool je nova ozljeda braniča Joela Matipa. I to ozbiljna, što će ga ponovno na duži period udaljiti od terena.

To znači da Liverpool i definitivno više nema nijednog zdravog centralnog beka od standardnih igrača. Još ranije su teške ozljede doživjeli Van Dijk i Gomez. Ozlijedio se i Fabinho koji je stjecajem okolnosti igrao na njihovoj poziciji.

„Ovo već postaje nevjerojatno. Što nam se to događa sa defanzivnom linijom? Nisam izbirljiv, ali definitivno nam je potrebno da nađemo pravog igrača za tu poziciju. Ako imate nekog stopera po razumnoj cijeni i sa kvalitetom koja nam je potrebna, pošaljite mi poruku„, rekao je pomalo u šali, a pomalo rezignirano Klopp. 

Kopirati
Drag cursor here to close