Slobodan Krčarević

Trener 'Želje': GOŠK je neugodna ekipa

Trener "Plavih" Slobodan Krčmarević pred put u Gabelu izjavio je da njegov tim očekuje "izuzetno neugodno gostovanje".
Sport / Nogomet | 20. 07. 2018. u 13:17 Fena
Krčmarević: Očekuje nas teško gostovanje

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara nakon uspješnog starta u kvalifikacijama za Europsku ligu sutra u Gabeli protiv Goška otvaraju novu sezonu u Premijer ligi BiH. 

Trener "Plavih" Slobodan Krčmarević pred put u Gabelu izjavio je da njegov tim očekuje "izuzetno neugodno gostovanje".  

''Ipak, nismo toliko superiorni i moćni, uostalom kao nijedna ekipa u ovoj ligi, da sa sigurnošću upisujemo bodove. Razlog više je i prijateljska utakmica s Goškom, koju smo izgubili. Imali smo  priliku da se upoznamo s njima. Mislim da su jako čvrsta i neugodna ekipa. Ne očekujem nimalo lak posao, ali naš cilj je pobjeda i dobar start sezone. Želimo da nastavimo dobar niz, koji smo ostvarili sa dvije pobjede u Europskoj ligi'', kazao je Krčmarević.   

Streteg "Plavih" je kazao da se dolaskom novih igrača širi igrački kadar i zaoštrava konkurencija u ekipi.  

''Igrat će samo oni koji zaslužuju i koji su najbolji. Apeliram na strpljenje kod navijača, jer još uvijek nam pristižu igrači. Pola njih nisu prošli pripreme s nama, nisu spremni i sada je njima, a i meni potrebno vrijeme. Treba da dostignu spremu kada će stopostotno moći da odgovore svim obavezama. U pogonu nam je i Matej Rodin, mlad igrač, izuzetno kvalitetan stoper, koji je u najozbiljnijoj konkurenciji za sutrašnji susret, iako ima samo par treninga s ekipom. Prinuđeni smo da pravimo rotacije. Neki igrači su podnijeli veliki teret, hoću da ih osvježim do susreta s Apolonom'', kazao je Krčmarević.  

Susret Gošk - Željezničar igrat će se sutra u Gabeli od 17.30 sati. 

Kopirati
Drag cursor here to close