Spalletti

Trener Intera pokazao svoju impresivnu kolekciju dresova nogometaša

Talijanski strateg, poznat po kao vrstan nogometni taktičar, vodio je čak sedam timova u svojoj zemlji, kao i Zenit Sankt Peterburg u Rusiji. Za to vrijeme on je sakupio mnoge dresove nogometaša, kao što je prikazano u njegovoj Instagramu.
Sport / Nogomet | 28. 05. 2019. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener milanskog Intera Luciano Spalletti podijelio je na Instagramu fotografiju svoje kolekcije nogometnih dresova koje je prikupljao svih proteklih godina iznimno bogate karijere.

Pojava ove slike jedan dan nakon završetka sezone 2018/19 u talijanskoj Serie A može biti slučajnost, a moguće je i da Spalletti želi poslati neku poruku.

Talijanski strateg, poznat po kao vrstan nogometni taktičar, vodio je prije Intera čak sedam timova u svojoj zemlji, kao i Zenit Sankt Peterburg u Rusiji. Za to vrijeme on je sakupio mnoge dresove nogometaša, kao što je prikazano u njegovoj Instagramu.

Između ostalog tu su majice Edinsona Cavanija, Paula Pogbe, Kake, Zlatana Ibrahimovića, Francesca Tottija, Lionela Messija, Mohameda Salaha, Zvone Bobana, Ronalda, Neymara... Perišića, Brozovića, Džeke, Vrsaljka, Handanovića.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Nomi da Champions League...Bravi ragazzi, avete riportato nuovamente l’Inter nel torneo più importante del mondo! Grazie  #senzatregua

Objavu dijeli Luciano Spalletti (@lucianospalletti)

Kopirati
Drag cursor here to close