Nenad Gagro

Trener GOŠK-a: Moramo nastaviti ovim tempom

Preokret su Gabeljanima u Hadžićima donijeli svojim golovima Elvedin Aletić i Haris Rizvanović.
Sport / Nogomet | 15. 08. 2019. u 08:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gabelski GOŠK je vrlo uspješno otvorio prvenstvo u Prvoj ligi FBiH, a trijumf od 2:1 protiv Radnika u Hadžićima je svakako odličan temelj za visoke ambicije i daljnji rad.

Preokret su Gabeljanima u Hadžićima donijeli svojim golovima Elvedin Aletić i Haris Rizvanović.

''Kad sve rezimiram, mislim da je pobjeda sasvim zaslužena. Mislim da smo se uspjeli nametnuti od prve minute, mada smo rano primili gol iz jednog šuta. Međutim to nas nije poremetilo. Imali smo plan, cilj i u prvom dijelu uspjeli doći do preokreta. Početkom drugog dijela smo imali dva zicera kad nismo uspjeli postići gol, i na kraju još jednu dobru priliku. Realno, imali smo dosta više prilika od njih, domaćini su praktično imali samo taj pogodak'', osvrt je trenera Nenada Gagre.

''Utakmica je bila stvarno energetski jako zahtjevna s obzirom na visoku temperaturu i mogu slobodno kazati da je spremnija ekipa pobijedila. Puno više smo trčali i na kraju je plod toga ta pobjeda'', dodao je u izjavi za Dnevni list.

GOŠK ima sasvim novi sastav i zato je bilo zanimljivo vidjeti kako će se snaći na startu.

''Uigravanje je problem koji se vuče od početka. Po broju prilika mogu biti zadovoljan, ali tek je prvo kolo i sigurno da ima još prostora za poboljšanja. Njihove šanse smo sveli na minimum i time također mogu biti zadovoljan. Međutim ovo je tek početak i ne smije nas zavarati. Možda je malo i psihološki domaćin pao, zbog ulaska u veći rang, otvaranja prvenstva pred svojim navijačima, a što smo mi znali iskoristiti. Zato kažem da je ovo nova ekipa i ne možemo nikakav detaljniji zaključak izvući. Imamo još dosta posla i moramo nastaviti raditi. Ono što je najvažnije je da smo na startu ostvarili što smo priželjkivali i za što smo radili sve vrijeme'', priča Gagro.

U sljedećem kolu će Gabeljani biti domaćini Slavenu iz Živinica.

''Slaven je izgubio od Olimpika i normalno da će se probati “vaditi” na nama. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo za tu utakmicu. Ništa nećemo prepuštati slučaju, prikupit ćemo što više budemo mogli informacija, izanalizirati protivnika i pripremiti se'', zaključio je Nenad Gagro za Dnevn list.

Ekipe koje su najavile utrku za prvo mjestu su i ostvarile pobjede, Olimpik, GOŠK i TOŠK.

''Ispada da je sve očekivano… Po meni su iznenađenje visoke pobjede TOŠK-a i Travnika. Nisam gledao utakmice pa ne mogu govoriti u detalje. Te pobjede mi nisu iznenađenje'', ali visoki rezultati jesu, komentirao je Gagro,

 

Samo 4 od 18 iz prošle sezone

GOŠK je u prvih 11 protiv Radnika imao samo dva prvotimca iz prošle sezone: Elvedina Aletića (koji sad ima i ulogu kapetana) i Vedina Kulovića. Osim njih na golu je bio Domagoj Lukač, koji je prošle polusezone bio rezerva. Od prošlogodišnjeg sastava je još na klupi bio Josip Ereiz. Svih ostalih 14 nogometaša u zapisniku su nogometaši koji su u Gabelu stigli ovoga ljeta.

Kopirati
Drag cursor here to close