Klub s Podavale

Trener GOŠK-a Feđa Dudić: Fali nam koji bod za pozitivnu ocjenu

Gabeljani su i u prethodnim utakmicama znali stvarati dosta prilika, a onda i redom gotovo sve promašivati.
Sport / Nogomet | 06. 09. 2018. u 17:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sasvim oprečna razmišljanja su imali treneri Radnika, Mladen Žižović, i GOŠK-a, Feđa Dudić, poslije utakmice dvije momčadi u kojoj su Bijeljinci osvojili sva tri boda (1:0) golom iz penala (74. minut), a nakon što su već od 28. minute domaćini poslije isključenja Darka Đajića imali igrača više.

Dudić je istaknuo da po razvoju situacije na terenu njegova ekipa nije zaslužila poraz, piše Dnevni list.

- Gledam da dajem realne izjave, poslije utakmice sam opet pregledao cijeli snimak i mislim da sam u pravu. Ne kažem da Radnik nije zaslužio pobjedu, ali GOŠK svojom predstavom nije zaslužio da izgubi. Dok Đajić nije dobio crveni karton bili smo bolji protivnik i imali smo šansu Luke Ankovića. Stajali smo dobro na terenu, a Radnik nije došao ni blizu gola. Poslije isključenja do gola smo imali po dvije šanse, s tim da su one Vedina Kulovića i Josipa Ereiza bile bolje, rekao je Dudić.

- Nikako nam drukčije nisu mogli dati gol nego iz penala, jako smo dobro stajali na terenu. Žao mi je momaka jer su dali svoj maksimum, a onda se dogodila mala nepromišljenost Marina Karamarka koji je napravio penal. To je neiskustvo, njemu je tek 20 godina. Ali to je danak koji mi plaćamo i moramo se nositi s tim. Žao mi je što nismo do kraja igrali 11 na 11 jer bi sigurno imali pozitivan rezultat. Žao mi je što su odlučile dvije nepromišljene greške Đajića i Karamarka te naša stara boljka, slaba realizacija, dodao je.

Gabeljani su i u prethodnim utakmicama znali stvarati dosta prilika, a onda i redom gotovo sve promašivati.

- Posebno me brine što ne zabijamo stopostotne šanse, a drugi pobjeđuju iz polu šansi. Igrači moraju biti mirniji, to su zaista šanse u kojima je ponekad teže promašiti.

Generalno GOŠK ne djeluje loše i sve pokazano na terenu bi se negdje moglo vratiti.

- Igra, zalaganje, trčanje su na nivou, nitko nas nije nadigrao... ali nedostaje nam koji bod više da bi dobili pozitivnu ocjenu. Iskoristit ćemo stanku da radimo na našim manama. Uspjeli smo podignuti obranu, nismo u posljednjih 180 minuta primili gol iz igre. Radićemo tijekom stanke na realizaciji, najavio je Feđa Dudić.

Gabeljani će sljedećeg petka i nedjelje biti sudionici turnira u Vinjanima Donjim gdje će još nastupiti Imotski, Rudeš i Široki Brijeg. U petak će igrati s Imotskim, a u nedjelju za plasman.

- Prvi dan ću dati priliku onima koji su manje nastupali, a prvi tim igra u nedjelju. Iskoristit ćemo priliku da igraju dvije ekipe i da ispravimo neke detalje. Volio bih da netko od igrača iskoči i pokaže da mogu na njega računati, ali zasad je to svedeno na 15 – 16 nogometaša na koje mogu ozbiljnije računati, rekao je Dudić.

GOŠK je u međuvremenu dobio novog igrača na svojim treninzima, a to je zadnji vezni Miro Kovačić koji je prošao Hajdukovu školu, potom nastupao za Znojmo (Češka), Hrvatski Dragovoljac, Zmaj (Makarska), a u Gabelu stiže poslije angažmana u Kolnu II. Trebao bi biti registriran i na raspolaganju za utakmicu sa Mladosti 16. rujna.

- Mislim da će pojačati konkurenciju, vidi se u defanzivnom dijelu da ima agresivnost i drskost koji nama nedostaju, komentirao je Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close