Rebićeva (za)Strana

Trener Frankfurta žestoko reagirao na lošu igru Rebića!

"Ako želi ostati ovdje, onda od njega zahtijevam da mi pokaže to željom i zalaganjem na terenu. Ako to ne želi, snaći ćemo se i bez njega".
Sport / Nogomet | 24. 08. 2019. u 10:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Trener Frankfurta Adolf "Adi" Hütter ne može se načuditi

Upitno je hoće li njemački bundesligaš Eintracht obraniti prošlosezonsko polufinale Europske lige. Prošlo je svega nekoliko mjeseci otkako se s kasnijim pobjednicima iz Chelseaja obračunavao u raspucavanju jedanaesteraca za ulazak u finale. A sad, situacija je potpuno drukčija.

U posljednjoj rundi kvalifikacija dogodio im se poraz od Strasbourga. Istina, bilo je to na gostovanju, i to s minimalnih 1:0, pa još ima nade u uzvratu na Commerzbank Areni.

Trener Adi Huetter nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi u Francuskoj. Kako i bi, kad njegovi puleni nisu izgledali dobro. Ponajviše se to odnosi na hrvatskog reprezentativnog ofanzivca, Antu Rebića.

Ante Rebić ne igra dobro na početku sezone, a trener Hütter nije zadovoljan ni njegovim zalaganjem, zbog čega ga je i zamijenio nakon samo 45 minuta u pretkolu Europske lige.

"Ako želi ostati ovdje, onda od njega zahtijevam da mi pokaže to željom i zalaganjem na terenu. Ako to ne želi, snaći ćemo se i bez njega. Kada nogometaš igra za Eintracht Frankfurt želim da za taj klub da sve što ima. Od Rebića to danas nisam vidio", prozvao je Hütter Rebića nakon blijede predstave.

"Sjest ćemo s njim i otvoreno razgovarati", dodao je Rebićev trener.

Potvrđeno je da će on, uz sportskog direktora kluba Fredija Bobica, sjesti s Rebićem i da će se razgovarati o njegovom problemu.

Hrvatskog reprezentativca traži navodno milanski Inter, a tom će zovu do kraja prijelaznog roka biti teško odoljeti.

Kopirati
Drag cursor here to close