Dijelili svlačionicu

Trener Crvene zvezde otkrio tajnu Zlatana Ibrahimovića

Legendarni nogometaš Intera se osvrnuo na Zlatana Ibrahimovića, igrača s kojim je jedno vreme dijelio svlačionicu, a kojeg smatra za iskrenog prijatelja.
Sport / Nogomet | 13. 10. 2021. u 15:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crvena zvezda je u prethodnih desetak dana bila na pauzi zbog utakmica nacionalnih timova, a taj predah iskoristio je i Dejan Stanković.

Trener crveno-bijelih je u međuvremenu dao opširan intervju za talijanske medije, a u njemu je otkrio tajnu Zlatana Ibrahimovića, prenosi Mondo.rs

Stanković je razgovarao za talijanski "Tutomerkato", čiji novinari su bili na utakmici Srbija - Azerbejdžan u četvrtak.

Tom prilikom, legendarni nogometaš Intera se osvrnuo na Zlatana Ibrahimovića, igrača s kojim je jedno vreme dijelio svlačionicu, a kojeg smatra za iskrenog prijatelja.

"Ibra se potpuno razlikuje od onoga što vidite na TV ekranu. Rekao bih da je pravi Zlatan Ibrahimović sasvim suprotan od toga. Pravi Zlatan je skroman i stidljiv. Kad smo s prijateljima, on je rezerviran. Možda sam sad otkrio njegovu tajnu, ali on je takav, 'na kruh da ga mažeš'", rekao je Stanković.

On je sretan što Ibrahimović i dalje profesionalno igra nogomet.

"Ima ogromno srce, vjerujte mi. Nedavno je napunio 40 godina i koristim ovu priliku da mu ponovo čestitam. Zadovoljan sam što je u ovim godinama i dalje na terenu i što se bori kao lav. Njegove ljudske osobine su dodatna vrijednost za Milan, on s 40 godina zna što može na terenu i balansira sam po sebi", poručio je Dejan Stanković.

Kopirati
Drag cursor here to close