Nakon poteškoća

Trener Čelika: Pobjeda protiv Želje u Sarajevu ne bi bila iznenađenje

Sada s puno više optimizma dočekuje gostovanje u petak kod sarajevskog Željezničara, kojeg su u 2. kolu savladali na Bilinom polju s 1:0
Sport / Nogomet | 03. 10. 2018. u 13:12 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelik je u zadnja dva kola osvojio četiri boda, a subotnjim trijumfom u 12. kolu Premijer BHT nogometne lige na Bilinom polju protiv Krupe rezultatom 3:1 prekinuo je i niz od pet prvenstvenih utakmica bez pobjede. 

Sada s puno više optimizma dočekuje gostovanje u petak kod sarajevskog Željezničara, kojeg su u 2. kolu savladali na Bilinom polju s 1:0, nakon čega se sarajevski klub razišao s trenerom Slobodanom Krčmarevićem. 

''Igramo protiv jednog od najjačih klubova, kojeg jako poštujemo, ali opet želimo uraditi samo ono što je do nas. Njima se mogu događati određene krize, to se velikim klubovima događa'', rekao je trener Čelika Adnan Örnek. 

''I mi smo imali poteškoća i krizu, ali naš tim dolazi sebi i ponovo igramo dobro'', rekao je Örnek i dodao kako ih u petak očekuje težak, ali nada se i dobar meč za njegov tim. 

''Liga je izjednačena i ako mi i pobijedimo, to neće biti iznenađenje. Nama su i dalje ozlijeđeni Marin Jurina i Fenan Salčinović, a iz istog je razloga upitan i Ivan Livaja. Međutim, nadamo se da će on moći igrati, ali o tome ćemo odluku donijeti tek sutra'', najavio je Örnek. 

Najavio je kako će nakon prvenstvene pauze, koja slijedi nakon ovog meča, on i dvojica Senegalaca, Moussa Marone i Faustin Senghoru, dobiti potrebne radne dozvole te u nastavku sezone biti na terenu. 

''Nadamo se da ćemo do zime skupiti što više bodova, a onda bismo doveli još četiri-pet novih igrača. Želimo ovu sezonu iskoristiti što bolje da se naviknemo na pobjede te da već iduće jurišamo i na vrh tablice'', rekao je trener Örnek.

Kopirati
Drag cursor here to close