Prva liga FBiH

Trener Čapljine: Treba nam jedan dobar rezultat da nas povuče naprijed

''Igrački odudaraju Zvijezda, Olimpik, GOŠK i TOŠK, ne vidim petog među njima. Liga je dosta izjednačena, ali to su klubovi koji imaju najviše financijskih sredstava, a bez toga se ne može u Premijer ligu'', prokomentirao je Radović.
Sport / Nogomet | 24. 08. 2019. u 14:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igra u polju nije ono što zabrinjava nogometaše Čapljine pred nastavak natjecanja u Prvoj ligi FBiH, ali napad i činjenica da u prva dva kola nisu postigli nijedan gol, svakako da.

Čapljinci su odigrali neriješeno s Budućnosti iz Banovića na svom terenu (0:0), potom izgubili od TOŠK-a u Tešnju (1:0), ekipe koja je najavila utrku i za visok plasman. Ipak dosad nisu primili nijedan pogodak iz igre, jer su u Tešnju kapitulirali s bijele točke.

 ''Što se tiče TOŠK-a rezultatom ne mogu biti zadovoljan, igrom mogu. Normalno da nije očekivano da imamo samo jedan bod poslije dva kola, mislio sam da ćemo imati barem tri. Ovo nam je od početka priprema šesta utakmica i prvi poraz. U drugom poluvremenu smo bili bolja ekipa od TOŠK-a, od jedne ekipe koja je uložila puno više od nas. Doveli su 16 igrača sa strane i pretendenti su za Premijer ligu. Mislim da smo ih nadigrali, ali presudio je taj jedanaesterac'', osvrt je trenera Dragana Radovića.

 ''Protiv nas nisu pokazali da su tim za vrh, imali smo više šansi u drugom dijelu, dominaciju na terenu, ali su ipak oni uzeli tri boda. To ipak nešto govori'', dodao je u izjavi za Dnevni list.

Po najavama u predsezoni Tešnjaci su jedan od klubova koji bi se trebao uhvatiti u koštac s utrkom za prvo mjesto.

 ''Igrački odudaraju Zvijezda, Olimpik, GOŠK i TOŠK, ne vidim petog među njima. Liga je dosta izjednačena, ali to su klubovi koji imaju najviše financijskih sredstava, a bez toga se ne može u Premijer ligu'', prokomentirao je Radović.

Za Čapljince je ipak fokus na Bratstvu iz Gračanice koje će na stadionu Bjelave gostovati u subotu (17 sati). Gračanije su poslije uvodna dva kola na dnu ljestvice s dva poraza i najlošijom gol razlikom (1:5). Možda idealna prilika da na njima proradi i napad Čapljine.

 ''Nedostaje nam ta igra u zadnjoj trećini terena, odnosno završnica. To je kod nas vjerojatno iskazano i zbog toga što se radi o mladoj ekipi i treba nam jedan dobar rezultat da nas povuče naprijed. Igru imamo, ali sad nam treba i rezultat kako bi lakše išli kroz natjecanje koje nam u nastavku donosi još teže utakmice s Olimpikom i GOŠK-om. Nadam se da je vrijeme da otklonimo tu neučinkovitost protiv Bratstva. Nastojat ćemo ne dozvoliti gostima da se “vade” kod nas'', zaključio je Dragan Radović.

Kopirati
Drag cursor here to close