Preslagivanje kadra

Trener Čapljine Damir Borovac: Formiramo skroz novu momčad

Najveće pojačanje bi svakako trebao biti Salko Jazvin koji je dosad najbolje od sebe pružio upravo u dresu Čapljine, a prije nego je imao nekoliko neuspješnih premijerligaških angažmana.
Sport / Nogomet | 06. 02. 2019. u 10:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljina zasad ima iza sebe tri pripremne utakmice, Željezničar (2:1), Tuzla City (1:3), Sutjeska (0:3), najavljeni dvoboj sa Budućnosti iz Podgorice u ponedjeljak je otkazan, a kao novi test je “uskočila” utakmica sa sarajevskim Olimpikom u Međugorju danas od 15 sati.

Osim toga Čapljina ima dogovorene susrete sa Metallegheom iz Jajca (9. veljače) te gabelskim GOŠK-om (16. veljače).

''Tražit ćemo još protivnika za generalnu probu 23. veljače (prvenstvo starta 2. ožujka, op.a.), a možda ubaciti i jednu – dvije lakše utakmice kako bi provjerili igrače koji su manje igrali'', kaže za Dnevni list trener Damir Borovac.

On se i ove zime našao opet na početku stvaranja novog tima jer je klub ponovno morao promijeniti veliki broj igrača. Tako su stigli: Salko Jazvin (Čelik), Zvonimir Dalmatin, Muhamed Omanović (Zvijezda 09), Anđelo Bevanda, Bruno Šutalo (posuđeni iz Zrinjskog). Posljednji pristigli je golman Šutalo. S druge strane klub su napustili Nikola Rodin (Zrinjski), Ivan Trifković (Olimpik), Armin Jazvin, Aldin Hrvanović, Dejan Vučić, Ivan Buhač, Toni Tipurić (Njardvik, Island).

''Radimo dobro, ali koliko ćemo sve uspjeti to posložiti, vidjet ćemo. Puno igrača je otišlo i opet se formira nova ekipa, sve su pozicije otvorene. Ali momci rade dobro i pošteno'', govori Borovac.

Najveće pojačanje bi svakako trebao biti Salko Jazvin koji je dosad najbolje od sebe pružio upravo u dresu Čapljine, a prije nego je imao nekoliko neuspješnih premijerligaških angažmana.

''Jazvin će biti pojačanje, ali vidi se razlika na njemu jer nije igrao puno utakmica. Ipak će nama sigurno dosta pomoći u Prvoj ligi FBiH'', smatra Borovac.

Zadovoljan je kako nogometaši reagiraju u najtežem dijelu priprema, a uz to su dosad i bez ozljeda (osim od prošle sezone Pere Pervana).

''Nastojimo igrati pod većim opterećenjem da vidimo kako igrači reagiraju. Tako ćemo i prije Olimpika imati jutarnji trening pa utakmicu'', najavio je Damir Borovac.

Kopirati
Drag cursor here to close