Damir Borovac

Trener Čapljine: Čeka nas teško proljeće u Prvoj ligi FBiH

Start proljetnog dijela prvenstva Prve lige FBiH je 2. ožujka kad će Čapljina gostovati Veležu.
Sport / Nogomet | 18. 01. 2019. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši federalnog prvoligaša Čapljine su u ponedjeljak započeli pripreme za proljetni dio prvenstva u Prvoj ligi FBiH gdje su jesenas osvojili 21 bod te osigurali solidnu startnu poziciju pred nastavak utrke za ostanak.

Međutim u ovom trenutku ekipa je ostala bez dosta igrača koji su činili tim prošle jeseni pa su klub napustili redom Nikola Rodin (Zrinjski), Ivan Trifković (Olimpik), Armin Jazvin, Aldin Hrvanović, Dejan Vučić i Ivan Buhač, dok su stigli samo Muhamed Omanović (Zvijezda 09) i Anđelo Bevanda (posuđen iz Zrinjskog).

''Opredijelit ćemo se za manje poznate igrače koji žele afirmaciju, a cilj nam je ostanak u ligi. Treba nam po jedan krilni i vezni igrač jer nam u ovom trenutku nedostaje i Pero Pervan koji je ozlijeđen'', govori trener Damir Borovac za Dnevni list.

Momčad će u pripremama raditi na terenima u čapljinskim Bjelavama te u Tasovčićima.

''Odigrat ćemo sedam – osam pripremnih utakmica, a neke smo već dogovorili'', kaže Borovac.

Tako su zasad zakazani susreti sa Sutjeskom iz Nikšića (30. siječnja u Međugorju), Budućnosti iz Podgorice (4. veljače), Metalleghom iz Jajca (9. veljače) te gabelskim GOŠK-om (16. veljače).

''Ostalo nam je još dva – tri termina za utakmice, a očekujem da u raspored uđe i Željezničar koji će biti na pripremama u Međugorju'', dodaje Borovac.

Start proljetnog dijela prvenstva Prve lige FBiH je 2. ožujka kad će Čapljina gostovati Veležu.

''Očekuje nas sigurno teška polusezona, dosta se ekipa opet pojačava, na vrijeme su počeli s pripremama. Liga će biti dosta ozbiljna i zahtjevna'', zaključio je Damir Borovac.

Kopirati
Drag cursor here to close