Fábio Paim

Trebao je biti Ronaldov nasljednik: Veliki talent uhićen zbog droge!

Umjesto velike nogometne karijere, Paim je uspio otići s one strane zakona. I zakoračiti u kriminal. On i 43-godišnja žena uhićeni su zbog sumnje da dilaju drogu.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2019. u 07:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Goal.com / Propali talent Fábio Paim

"Ako mislite da sam ja dobar, čekajte da vidite Fabija Paima", poručio je Cristiano Ronaldo 2003. godine po dolasku u Manchester United.

Nažalost, svijet nikad nije do kraja upoznao talent spomenutog nogometaša koji je redovito igrao za mlađe reprezentativne selekcije. A kako je Cristiano tvrdio, bio je ponajveći biser portugalskog nogometa.

Ronaldo je u međuvremenu osvojio pregršt trofeja u Unitedu, Realu, Juventusu, sudbina je htjela da čovjek kojega je praktički označio svojim nasljednikom, ne osvoji ništa.

U redu, ako ćemo biti do kraja precizni, osvojio je drugu ligu s Trofensom. A taj je klub bio samo jedan u nizu onih kroz koje je prošao Fabio. I nije ostavio nikakav trag. Sveukupno je u karijeri bio u čak 19 klubova. Previše lutanja... Definitivno previše. I nigdje se nije uspio nametnuti.

Štoviše, Paim je uspio otići s one strane zakona. I zakoračiti u kriminal. On i 43-godišnja žena uhićeni su zbog sumnje da dilaju drogu.

Policija im je prisluškivala telefone i zaključila da pričaju o narkoticima. Nedugo nakon toga završili su s lisicama na rukama i iza rešetaka, a kod njih je pronađeno 12 grama kokaina.

Mogao je možda on danas biti na mjestu Cristiana, samo da je ozbiljnije shvaćao nogomet, piše 100posto.hr.

"Kad bi mi se danas dogodilo isto, bio bih strpljiviji. U to vrijeme, imao sam previše slobodnog vremena i više sam se glupirao", otvoreno je priznao uzrok propasti njegove karijere 31-godišnji krilni napadač koji je nekoliko mjeseci proveo na posudbi i u Chelseaju, ali nije dogurao dalje od pričuvne momčadi.

Igrao je i na Malti, u Luksemburgu, Katru, Angoli, nižim ligama Portugala... Definitivno nedostojno njegovog velikog talenta, no svatko je kovač svoje sreće.

Dok Cristiano broji novce u Juventusu i ne zna gdje će s njima, Fabio stavlja crtice i križa dane u zatvorskoj ćeliji.

Video: Fabio paím skills and goals
Kopirati
Drag cursor here to close