Nađen u jezeru

Tragedija u obitelji vratara Liverpoola

Tijelo Alissonova oca pronašao je njegov prijatelj i zaposlenik obiteljskog imanja Beckerovih. Nastradali Augustinho bio je amaterski nogometaš, također vratar koji je tu strast prenio na sinove, Alissona i Muriela.
Sport / Nogomet | 25. 02. 2021. u 13:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Alisson Becker, vratar Liverpoola

Alisson Becker, vratar Liverpoola, doživio je veliku obiteljsku tragediju. Tijelo njegova oca pronađeno je u jezeru Lavras do Sul u blizini mjesta gdje je živio, javljaju brazilski mediji.

Agostinho Becker navodno je plivao u jezeru, nakon čega je nestao. Krenula je potraga za 57-godišnjakom u kojoj je sudjelovala lokalna policija, no ubrzo nakon što je proglašen nestalim, njegovo je tijelo pronađeno u jezeru kraj mjesta koje je opisano kao ''brana''.

Tijelo je pronašao njegov prijatelj i zaposlenik obiteljskog imanja Beckerovih. Nastradali Augustinho bio je amaterski nogometaš, također vratar koji je tu strast prenio na sinove, Alissona i Muriela, vratara Fluminensea.

Brazilski Internacional, za kojeg su branila obojica braće, oglasio se na Twitteru.

''S velikom smo tugom primili vijest o smrti Josea Agostinha Beckera, oca dvojice naših bivših vrata, Alissona i Muriela.'' 

Ronaldinhova majka umrla od Covida-19

Prije nekoliko dana preminula je majka jednog od najvećih brazilskih nogometaša svih vremena, Ronaldinha.

Miguelina Elos Assis dos Santos preminula je u dobi od 71 godine.

Brazilski mediji su javili kako je Ronaldinhova majka preminula od komplikacija uvjetovanih koronavirusom. Bila je hospitalizirana u Porto Alegreu od prosinca prošle godine.

"Dragi prijatelji, moja majka je zaražena koronavirusom i mi se borimo da se ona uskoro oporavi. Ona je na intezivnoj njezi i prima svu potrebnu terapiju. Unaprijed vam se zahvaljujem na molitvama, pozitivnoj energiji i naklonosti", poručio je tada Ronaldinho. 

Jučer se slavni nogometaš prvi put oglasio nakon majčine smrti.

''Moja obitelj i ja zahvaljujemo na podršci i ljubavi koju smo primili u ovom teškom trenutku. Moja majka bila je inspiracija snage i radosti svima koji su je poznavali i svojim će svjetlom nastaviti obasjavati naše živote. Učila nas je da budemo snažni i s tom ćemo snagom nastaviti naš put. Hvala vam'', poručio je putem Instagrama nekad najbolji svjetski nogometaš.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho)

Kopirati
Drag cursor here to close