Premier League

Tottenhamu i Liverpoolu samo po bod; Southampton uvjerljiv

Nakon što je Tottenham odigrao 1:1 protiv Crystal Palacea, nogometaši Liverpoola u nedjelju su kiksali kod Fulhama, odigravši također 1:1.
Sport / Nogomet | 13. 12. 2020. u 20:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tottenham je ostao  bez pobjede u 12. kolu Premier lige u završnih deset minuta susreta, jer je veznjak Crystal Palacea Jeffrey Schlupp u 81. minuti nakon prekida i loše reakcije vratara Llorisa pospremio loptu u mrežu za konačnih 1:1.

Tottenham je poveo u 23. minuti kada je Harry Kane sa 25 metara odlično pogodio loptu vanjskim felšom. Kaneu je to deveti pogodak u Premier ligi, a ima i deset asistencija. Drugi čovjek napadačkog dvojca Spursa Korejac Heung-min Son na svom kontu ima deset golova i četiri asistencije.

U prvom susretu nedjeljnog programa Southampton je kod kuće dobio posljednjeplasirani Sheffield United s 3:0 pogocima Che Adamsa (34), Stuarta Armstronga (62) i Nathana Redmonda (83).

Sheffield United je i dalje jedini klub u Premier ligi bez pobjede u ovoj sezoni, ostao je na zadnjem mjestu sa samo jednim bodom.

Nakon što je Tottenham odigrao 1:1 protiv Crystal Palacea, nogometaši Liverpoola u nedjelju su kiksali kod Fulhama, odigravši također 1:1.

Sada su vodeći Tottenham i drugoplasirani Liverpool opet poravnati po bodovima, oba kluba imaju po 25 bodova.

Fulham je u prvom poluvremenu nadigrao goste i zasluženo je poveo preko Bobbyja De Cordove-Reida u 25. minuti.

U nastavku Liverpool je dominirao i uspio je doći do izjednačenja iz penala kojeg je realizirao Mohamed Salah u 79. minuti. 

U nedjelju navečer se još sastaju Arsenal – Burnley, te Leicester – Brighton. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close