Premier League

Tottenham uvjerljiv na krilima Balea; Bez pogodaka u debriju kola

U Londonu Tottenham je svladao Burnley s 4:0 (3:0) uz dva pogotka Garetha Balea. Opomena je to za zagrebački Dinamo koji se londonskim klubom susreće 11. i 18. ožujka u osminu finala Europske lige.
Sport / Nogomet | 28. 02. 2021. u 20:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju 26. kola engleske Premier lige Chelsea i Manchester United su na Stamford Bridgeu odigrali bez pogodaka.

Iz prvog poluvremena vrijedi izdvojiti samo odluku suca Stuarta Attwella da ne pokaže na bijelu točku za United nakon što je u kaznenom prostoru rukom igrao Callum Hudson-Odoi.

U nastavku je prikazana nešto bolja igra. Bilo je nekoliko solidnih pokušaja s obje strane, ali jednostavno strijelci su bili dovoljno precizni i ostalo je razočaravajućih 0:0.

Mateo Kovačić je odigrao cijelu utakmicu za londonsku momčad i imao je dva udarca prema vratima gostiju, ali je u oba navrata De Gea lakoćom obranio pokušaje hrvatskog reprezentativca.

Manchester United je na drugom mjestu s 50 bodova te za vodećim Manchester Cityjem zaostaje 12 bodova. Leicester je s 49 bodova treći, a četvrti je West Ham s 45. Na petoj je poziciji Chelsea s 44 boda.

U prethodnom nedjeljnom dvoboju odigranom u Londonu Tottenham je svladao Burnley s 4:0 (3:0) uz dva pogotka Garetha Balea.

Kombinacija južnokorejskog reprezentativca Sona i Garetha Balea dovela je do prvog pogotka Spursa već u 2. minuti.

U 15. minuti Harry Kane je udarcem s desetak metara svladao Popea, a u 31. minuti to je uspjelo i Lucasu Mouri.

U 55. minuti Bale je postigao i drugi pogodakv lijepim udarcem u dalji kut, a ponovno je u ulozi asistenta bio Son.

Bale je u zadnje četiri utakmice zabio četiri gola uz tri asistencije. Opomena je to za zagrebački Dinamo koji se londonskim klubom susreće 11. i 18. ožujka u osminu finala Europske lige.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close