Neće na odmor

Tottenham umjesto igračima, plaće reže upravi kluba

Navijači Tottenhama su za klupsku odluku da koristi vladina sredstva kako bi se isplatile mjesečne plaće do 2,500 funti kazali kako šteti njegovoj reputaciji.
Sport / Nogomet | 13. 04. 2020. u 20:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošlosezonski finalist nogometne Lige prvaka, engleski prvoligaš Tottenham Hotspur odustao je od odluke da pošalje na odmor svoje djelatnike tijekom pandemije koronavirusa nakon što je ona izazvala negodovanje navijača, prenosi Hina.

Ranije ovoga mjeseca u Tottenhamu su odlučili kako će za travanj i svibanj isplatiti tek 20 posto iznosa plaća za svojih 550 djelatnika u koje se na računaju igrači kako bi sačuvali radna mjesta, no u ponedjeljak je iz kluba stigla vijest kako će se plaće rezati samo članovima uprave.

"Kritike koje je klub dobio tijekom proteklih tjedan dana uzete su još više u obzir s obzirom što imamo izuzetno jak osjećaj odgovornosti za one koji se oslanjaju na nas, poglavito lokalno", izjavio je predsjednik kluba Daniel Levy.

Navijači Tottenhama su za klupsku odluku da koristi vladina sredstva kako bi se isplatile mjesečne plaće do 2,500 funti kazali kako šteti njegovoj reputaciji.

Tottenham je usto dodao kako će svoj novi stadion dati na korištenje nacionalnoj zdravstvenoj zaštiti da tamo provodi "drive in" testiranje na COVID-19, prenosi Hina.

"Žalimo što smo izazvali bilo kakvu zabrinutost tijekom ovih nesigurnih vremena. Smatramo kako će naši navijači biti ponosni na svoj klub s obzirom da će naš stadion u sljedećim danima biti korišten za puno drugačiju svrhu", dodao je Levy.

Kopirati
Drag cursor here to close