Visoka oslobađajuća klauzula

Tottenham ponudio Betisu 60 milijuna eura za Lo Celsa

Ipak, problem predstavlja činjenica da je oslobađajuća klauzula za 23-godišnjeg Argentinca 100 milijuna eura i Betis ga želi prodati samo za iznos približan tome.
Sport / Nogomet | 29. 05. 2019. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tottenham Hotspur, prema navodima britanskih medija, ponudio je španjolskom Betisu oko 60 milijuna eura za veznog nogometaša Giovanija Lo Celsa.

Ipak, problem predstavlja činjenica da je oslobađajuća klauzula za 23-godišnjeg Argentinca 100 milijuna eura i Betis ga želi prodati samo za iznos približan tome. Uz to za Lo Celsa su zainteresirani i drugi premierligaški klubovi.

Zanimljivo, klub iz Londona, koji će u subotu igrati finale Lige prvaka protiv Liverpoola, nije doveo pojačanje od siječnja 2018. godine, kada je iz Paris Saint-Germaina stigao Lucas Moura, prenosi Anadolija.

Lo Celso je prvo u kolovozu 2018. godine došao na posudbu u Betis iz PSG-a, da bi ga španjolski klub u aprilu ove godine otkupio za 22 milijuna eura. Prije dolaska u Pariz igrao je za argentinski Rosario Central. Za klub iz Seville odigrao je 45 natjecateljskih utakmica i postigao 16 golova. U dresu reprezentacije Argentine nastupio je deset puta uz jedan jedan pogodak.

Kopirati
Drag cursor here to close