Zbog ozljede Kanea

Tottenham će dovesti Piateka

Poljski nogometaš trebao bi s Tottenhamom potpisati ugovor na tri i pol godine, a transfer vrijedan 33 milijuna eura bit će kompletiran do kraja ovog ili početkom sljedećeg tjedna.
Sport / Nogomet | 10. 01. 2020. u 16:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog ozljede stražnje lože najbolji strijelac Tottenhama Harry Kane pauzirat će do travnja, pa su Spursi odlučili dovesti napadača AC Milana Krzysztofa Piateka (24).

Poljski nogometaš trebao bi s Tottenhamom potpisati ugovor na tri i pol godine, a transfer vrijedan 33 milijuna eura bit će kompletiran do kraja ovog ili početkom sljedećeg tjedna, objavili su u petak britanski mediji.

Piatek je u lipnju 2018. iz poljske Cracovie prešao u Genou za četiri milijuna eura. Poljski golgeter odlično se snašao u talijanskom nogometu, zabio je 19 golova u jednoj polusezoni u dresu Genoe, a onda je prije godinu dana prešao u AC Milan, koji je za njega platio 35 milijuna eura, prenosi Hina.

Piatek je i u Milanu bio efikasan, te je u proljetnom dijelu prošle sezone postigao 11 golova. No, ove sezone zabio je tek četiri pogotka, ali to je posljedica loših igara cijele momčadi. Milan je u 18 kola talijanskog prvenstva postigao samo 16 golova, te se nalazi tek na 12. mjestu.

Kopirati
Drag cursor here to close